פורסם 2008 במאי 117 שנים עכשיו יצאתי מה firefox דרך מנהל משימות ועכשיו כל התוספות של הדפדפן נעלמו ושאני לוחץ על כלים>תוספות כתוב "תוספת זאת תותקן כאשר firefox יופעל מחדש "יצאתי מונכנסתי כמה פעמים , ניסיתי להתקין עוד פעם (בלי למחוק ) וזה לא עזר .מה אני עושה ?
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר נכנסתי וזה לא עזר.אבל היו כמה אפשרויות שאפשר לסמן .עריכה :בקיצור יש דרך לסדר את זה או שאני ישים את התוספות מחדש ?
פורסם 2008 במאי 217 שנים יכול להיות שמשהו השתבש בפרופיל שלך והוא לא שומר/מעדכן את עצמו..תנסה להתקין את אחת התוספות מחדש ותראה מה קורה.
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר את הסמניות אני שמרתי כבר.תודה על העזרה .[br]פורסם בתאריך: 3.05.2008 בשעה 01:40:12עריכה:אני מחוק את הfirefox מתקין שוב וזה בדיוק באותו מצב שזה היה ויש גם את התוספות והסימניות כאילו לא מחקתי .נסיתי למחוק גם את התיקיה , איך אני מוחק אותו ?
פורסם 2008 במאי 217 שנים אתה צריך למחוק את הסיפריה של הפרופיל (עדיף פשוט לשנות לה את השם, כדי שתישאר לך בתור גיבוי)היא נמצאת כאן:C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.