פורסם 2003 במאי 822 שנים שלום לכולםלפני כמה זמן קניתי כרטיס קול חדש AUDIGYופירמטתי כבר את המחשב.. (אם כבר אז כבר..)לאחר ההתקנה והכל חיברתי את המיק ואת הרמקולים(יש לי גם רמקולים וגם אוזניות, אז קניתי מפצל כדי לחבר את שניהם לאותה כניסהואת המיקרופון שמתי במקום שלו... למה הסברתי את כל זה אין לי מושג אבל חפיף)אז הבעיה היא שלמשל ב-TSכשאני מדבר עם חברים שלי אני שומע את עצמיאו אפילו ברשמקול של windows (home edition) זה לא שאני שומע את עצמי דרכםאלא אני שומע את עצמי באותו זמן מהרמקולים שליוזה משגע אותי כי אני גם לא יכול לשמוע את מה שהם אומרים...אז מה לעשות?
פורסם 2003 במאי 822 שנים בלוח הבקרה לך Sound and Audio devices או מולטימדיה שם סמן בV את Place volume icon in taskbar. עכשיו כשיש לך את הרמקול האפור בטסקבר כנס עליו (לחיצה פעמיים)optionspropertiesבPLAYBACK הוסף את מיקרופון ואשר.עכשיו בעמודה של המיקרופון תעשה לו MUTE. חבריך עדיין ישמעו אותך אבל אתה לא תשמע את עצמך
פורסם 2003 במאי 822 שנים מחבר לא ממש הבנתי איך הסברת לידארק מינדאבל גם לא נראה לי שהבנתם אותיאני אנסה להסביר בצורה יותר טובנגיד אם אני מניח את המיקרופון על השולחן חזקאז שומעים את המכה ברמקולים..הבנתם?וד"אתודה על העזרה...
פורסם 2003 במאי 822 שנים אני מקווה שזה יעזור יותר. אם אתה מתכוון שהבעיה שאתה שומע את עצמך כל הזמן בדיבורים, תזוזות וכו'
פורסם 2003 במאי 822 שנים מחבר לא יודע...אני משתמש ב-TSוהם לא שומעים אותי..=\לא נורא...תודה בכל מקרה על העזרה..
פורסם 2003 במאי 822 שנים מאפיינים של הווליום יש סעיף של playback וסעיף של recording.המיקרופון צריך להיות מושתק ב playback וצריך להיות ההתקן הנבחר ב recording וכמובן שלא מושתק).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.