עבור לתוכן

רמקול ומגבר חדשים ישנים..

Featured Replies

פורסם

אבא נזכר שיש לו מגבר וזוג רמקולים שיושבים סתם בלי לעשות כלום אז לקחתי אותם..

תמונות יהיו שתהיה מצלמה..

אבל סתם רציתי לדעת איך הם? (נשמעים מצוין..)

הרסיבר הוא של קנווד KA-V68R

והרמקולים של ימאהה לא מצאתי דגם אבל 150 וואט..

רציתי גם על הדרך לשאול אתכם על הרמקולים יש כיסוי שחור איך הוא מחובר אליהם (הדבקה?) ואם אני רוצה להוריד אותו הם יהרסו? כאילו עדיף להשאיר אותו?

עוד דבר בנוגע לרמקולים הם מצופים במשו שחור כזה דמויי עץ.. איפה אני יכול להשיג את זה? כי הוא כבר מתקלף ואני רוצה להחליף..

פורסם

המגבר נשמע לי דגם דיי דומה למשהו שהיה פעם לחבר. לי יש את ה-KA7100 והוא מגבר פנטסטי. אם שלך דומה לו אז יש לך שם מגבר מצוין.

בנוגע לרמקולים, לא יודע מה הם שווים. את הבד השחור בחלק מהרמקולים אפשר להוריד. תנסה למשוך קצת ותבדוק.

בנוגע לציפוי, אתה יכול לקחת לאומגה-אודיו בחולון הן יעשו לך פורניר חדש על כל העץ (הם עושים עבודה מאוד יפה). מה שכן, כדאי קודם לברר כמה זה עולה כדי לדעת אם זה שווה את זה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

המגבר דיברתי עם דוד שלי שהוא יחסית מבין.. והוא שאל אותי בכמה אני רוצה למכור ככה שאני מרוצה..

הרמקולים נשמעים מצוין ככה שאין לי טענות.. והם עלו משו כמו 3000 ש"ח אבל לפני די הרבה שנים (משו כמו 15.. )

אפשר אולי מס'? ואיזו הערכת מחיר כמה זה יעלה?

בנוגעה לבד זה לא בעיה להוריד אותו (יש כאילו כמה חתיכות עץ שיוצרות מסגרת ועליהם יש את הבד.. ) השאלה שלי אם זה יהיה בריא לרמקולים כי יותר חשוב לי שיהיו טובים ולא יהרסו..

עוד דבר המגבר מלוכך מבפנים.. איך אני מנקה את זה?

פורסם

www.omega-audio.co.il

את הבד אין סיבה להוריד. עדיף שיישאר.

את המגבר בפנים אפשר לנקות על ידי פתיחה שלו ושימוש בספריי לחץ (אבל לא להשתגע) או שואב אבק. אפשר גם לנשוף לבד בלי שום ספריי. אם יהיו רעשים מהחוגות אפשר לשים קצת ספריי מגעים, זה מפחית את הרעשים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

יש הערכת מחיר של כמה יעלה?

מאיפה אני משיג ספריי לחץ?

פורסם

יש הערכת מחיר של כמה יעלה?

מאיפה אני משיג ספריי לחץ?

אופיס דיפו, אייס, הום סנטר, כל מקום שיש בו מחלקת כלי בית.

פורסם

אין הערכת מחיר, תתקשר אליהם ותשאל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים