פורסם 2003 במאי 722 שנים בגלל שאני לא יכול להקפיץ את הת'רד ההוא אני כותב חדש.אז העניין הוא כזה יש לי ראדון 9700 פרט של ספייר, אבל איך שהוא קלקלתי את המאוורר ( אל תשאלו :-X), אז אני לא יודע עכשיו מה לעשות ???לשים שם TT CRYSTAL ORB (הבנתי שהוא טוב) אבל אני לא חושב שהוא מספיק טוב לראדון, שהוא בעצם תנור.יש לי גם היטסינק של וולקנו 9 אז אולי אני יכול לסדר שם איזו קומבינה.בבקשה תייעצו לי מה לעשות :'(חשוב לציין שמתוכנן מול הראדון מאוורר SF2.אודה לכם על כל תשובה מהירה ורלוונטית.תודה רבה לכם :-*
פורסם 2003 במאי 722 שנים קנה מאורר 40 או 60 ממ ותחבר אותו עם ברגים ואפילו יש סיכוי גדול שלא תאבד אחריות.למיטב זכרוני מאורר 80 לא מתחבר שם בקלות
פורסם 2003 במאי 722 שנים מחבר כן אני יודע את זה. בכקרון המאוורר נמצא על הדלת, לא על הכרטיס אז מה לעשות עם מאוורר 40 או 60 ? לשים מתחתיו? אולי אני יכול לסדר איזושהיא קומבינה עם הגוף קירור?, ראיצי שיש פה כאלו שהמליצו על זה. לא אכפת לי לאבד איזה PCI סלוט.
פורסם 2003 במאי 722 שנים מה רע בדיון הזה שעכשיו פתחת אחד חדש?http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=36442
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.