עבור לתוכן

האם המסך W1952TQ מומלץ למשחקים

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול האם המסך W1952TQ מומלץ למשחקים הוא שהוא רק בסדר הוא מסך חדש של LG ויש לו 2MS 1:10000 300CM אני לא ממש מבין במסכים ובגלל זה אני שואל

תודה לעוזרים

פורסם

מה הסכום שאתה מוכן להקציב למסך? (והכנס אותו לכותרת)

הניגודיות של המסך די מטעה את המתעניינים (היא דינמית ולא סטטית).

מומלץ שתקרא את המדריכים למסכי LCD כאן.

פורסם
  • מחבר

כבר קניתי את המסך אז אני שואל כי אני לא ממש מבין במסכים דקים

יש לי במחשב הישן שזה זה הוא לא ממש ישן בקיצור יש בו כרטיס מסך geforce fx 5200 דוגמא ושאני משחק בפיפא 2008 אני רואה שובל של רוח רפאים כזה אחרי השחקן במוסר את הכדור זאת אומרת שהמסך זז מצד לצד שמעתי שקוראים לזה GOSHTING יענו רוח רפאים

פורסם

אם אתה רואה מריחות במסך הזה שיש לו מהירות תגובה מגובת RTC זה עשוי להצביע על בעית Retinal Persistence. נסה לבדוק את הביצועים של עוד מסכי TN עם 2ms בתצוגות כמו L1953TR וכו'. אם גם בהם אתה רואה מריחות החלף למסך CRT.

פורסם
  • מחבר

זה יכול להיות קשור לכרטיס מסך ולא למסך עצמו

כי במחשב הזה יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX 5200 128MB

ובמחשב החדש שיהיה לי יהיה לי כרטיס מסך GEFORCE 8600GTS של SPARKLE 512MB

אז יכול להיות שזה יהיה טוב ?

פורסם

אם הכרטיס מסך ישן למדי ומראה ארטיפקטים כתוצאה של בלאי ברכיבים זו גם אפשרות. בכרטיסים חדשים שמתפקדים ברהיטות יש בעיה אחרת שמכונה tearing (קריעת תמונה - בעת תזוזות פתאומיות ומהירות במשחקים התמונה נחצית לשני חלקים), אבל היא פתירה ע"י סימון V-Sync בממשק של הכרטיס מסך או במשחק.

בכל מקרה רצוי שתתרשם ממסכי TN נוספים בתצוגות על מנת להיות בטוח שאתה לא רואה בהם מריחות באופן דומה. החלפת מסך צריכה להיעשות במהרה, ואם תחכה יותר מדי זמן למחשב יש מצב שלא יירצו לשמוע על החלפה.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על ההעצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים