פורסם 2008 במאי 117 שנים רציתי לשאול האם המסך W1952TQ מומלץ למשחקים הוא שהוא רק בסדר הוא מסך חדש של LG ויש לו 2MS 1:10000 300CM אני לא ממש מבין במסכים ובגלל זה אני שואלתודה לעוזרים
פורסם 2008 במאי 117 שנים מה הסכום שאתה מוכן להקציב למסך? (והכנס אותו לכותרת)הניגודיות של המסך די מטעה את המתעניינים (היא דינמית ולא סטטית).מומלץ שתקרא את המדריכים למסכי LCD כאן.
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר כבר קניתי את המסך אז אני שואל כי אני לא ממש מבין במסכים דקים יש לי במחשב הישן שזה זה הוא לא ממש ישן בקיצור יש בו כרטיס מסך geforce fx 5200 דוגמא ושאני משחק בפיפא 2008 אני רואה שובל של רוח רפאים כזה אחרי השחקן במוסר את הכדור זאת אומרת שהמסך זז מצד לצד שמעתי שקוראים לזה GOSHTING יענו רוח רפאים
פורסם 2008 במאי 117 שנים אם אתה רואה מריחות במסך הזה שיש לו מהירות תגובה מגובת RTC זה עשוי להצביע על בעית Retinal Persistence. נסה לבדוק את הביצועים של עוד מסכי TN עם 2ms בתצוגות כמו L1953TR וכו'. אם גם בהם אתה רואה מריחות החלף למסך CRT.
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר זה יכול להיות קשור לכרטיס מסך ולא למסך עצמוכי במחשב הזה יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX 5200 128MBובמחשב החדש שיהיה לי יהיה לי כרטיס מסך GEFORCE 8600GTS של SPARKLE 512MB אז יכול להיות שזה יהיה טוב ?
פורסם 2008 במאי 117 שנים אם הכרטיס מסך ישן למדי ומראה ארטיפקטים כתוצאה של בלאי ברכיבים זו גם אפשרות. בכרטיסים חדשים שמתפקדים ברהיטות יש בעיה אחרת שמכונה tearing (קריעת תמונה - בעת תזוזות פתאומיות ומהירות במשחקים התמונה נחצית לשני חלקים), אבל היא פתירה ע"י סימון V-Sync בממשק של הכרטיס מסך או במשחק.בכל מקרה רצוי שתתרשם ממסכי TN נוספים בתצוגות על מנת להיות בטוח שאתה לא רואה בהם מריחות באופן דומה. החלפת מסך צריכה להיעשות במהרה, ואם תחכה יותר מדי זמן למחשב יש מצב שלא יירצו לשמוע על החלפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.