פורסם 2003 במאי 722 שנים יש להם OEM (כולל אותי) גם לי יש OEM ולכל אלה שהתלוננו על בעיות כאלו עד עכשיו יש OEM יכול להיות שכול סדרת הOEM דפוקה?
פורסם 2003 במאי 722 שנים אם כל סדרת הOEM הייתה דפוקה ATI הייתה מפרסמת את זה (לצערה) כבר מזמן או שזה היה מתגלה מזמן
פורסם 2003 במאי 722 שנים מה זה סידרת OEM בכללזה כרטיס בלי אריזה יפה מקרטוןמה ההבדל בין OEM ללא OEMהקרטון !!!
פורסם 2003 במאי 722 שנים מחבר אז למה דווקא לכל האנשים עם הOEM יש בעיות? אני עדיין לא ראיתי מישהו אחד עם retail שיש לו בעיות עם הכרטיס...
פורסם 2003 במאי 722 שנים מחבר מה זה סידרת OEM בכללזה כרטיס בלי אריזה יפה מקרטוןמה ההבדל בין OEM ללא OEMהקרטון !!!וגם כפי שזה נראה האיכות ואם חושבים על זה בטח oem לא מובל טוב וחלקם בטח נדפקים כי הם לא ארוזים כמו שצריך (מכות,שיפשופים שריטות וכדומה..)
פורסם 2003 במאי 722 שנים ATI OEM= מיוצר ע"י SAPPHIRE=PBAATI RETAIL = מיוצר ע"י ATI =BBAזה נראה לי ההבדל, תקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2003 במאי 722 שנים מחבר אולי אבל גם sapphire היא חברה איכותית אני לא מבין למה כל הOEM נדפקים.. וחוץ מזה על שלי שהוא גם OEM כתוב את המספר 102 ו1002 שזה אומר שהוא built by ati (בדקתי באתר שלהם) וגם אני יודע שזה לא ממש קשור אבל יש עליו מדבקות של ATI
פורסם 2003 במאי 722 שנים ATI OEM= מיוצר ע"י SAPPHIRE=PBAATI RETAIL = מיוצר ע"י ATI =BBAזה נראה לי ההבדל, תקנו אותי אם אני טועה.קבל תיקוןATI RETAIL = מיוצר ע"י SAPPHIRE
פורסם 2003 במאי 722 שנים bbaBUILT BY ATIPBAPOWERD BY ATI (בנוי לפי תכנון ארכיטקטוני של ATI אבל עי חברה אחרת)
פורסם 2003 במאי 722 שנים מזה בכלל PBA ו BBA ?PBA = Powered By ATiBBA = Build By ATiכל כרטיס שמבוסס על שבב של ATi ומיוצר על ידה, הוא BBAכל כרטיס שמבוסס על שבב של ATi ומיוצר ע"י חברה אחרת ( herucles, gigabyte, etc ) הוא PBAעריכה : לא ראיתי שכבר ענו על השאלה.. טוב לא נורא, עוד תשובה לא יכולה להזיק. ;D
פורסם 2003 במאי 722 שנים ATI לא מרכיבה שום כרטיס בעצמה מעבר אולי לאבות הטיפוס שנמצאים אצלה במעבדה.יש לה מספר חברות שהיא משלמת להן שירכיבו לה את הכרטיסים.
פורסם 2003 במאי 822 שנים white_zombie, מתי קנית את הכרטיס? בתקופת ה"יבוא אישי" של החנויות?אם כן, וקנית מפיסיהארדוור, יש לנו את אותה סדרה ואין לי שום בעיה (ספק של הק 300, לפני שאתה שואל).
פורסם 2003 במאי 822 שנים מחבר white_zombie, מתי קנית את הכרטיס? בתקופת ה"יבוא אישי" של החנויות?אם כן, וקנית מפיסיהארדוור, יש לנו את אותה סדרה ואין לי שום בעיה (ספק של הק 300, לפני שאתה שואל).כן קניתי מפיסיהרדוואר אני לא מבין למה אתה מתכוון "יבוא אישי" ,אבל כנראה שאתה מתכוון שהיה חסר להם במלאי ואז הם הזמינו אבל דווקא היה להם במלאי,כנראה שהכרטיס מסך דפוק...אבל בכל מקרה רוב האנשים אם הOEM מתלוננים על בעיות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.