עבור לתוכן

התלבטות בין חברות של 9600 בתקציב דל מאוד

Featured Replies

פורסם

שלום, אני הולך לשדרג את המחשב לכרטיס nvidia 9600 והתקציב שלי דל מאוד ואם אין כסף אני יצתרך להלוות מאנשים, אני מתלבט בין 2 חברות טובות: Palit ו Sparkle שפאליט יותר זולה אבל חבר שלי אמר שהקירור שם גרוע והכרטיס יישרף, אבל Sparkle קצת עוברים לי את התקציב אני רוצה לדעת אם ההבדל במחיר שווה את זה, והאם מה שחבר שלי סיפר לי נכון?

פורסם

כמה שיותר זול יותר טוב.

הדבר היחיד שיכול להשפיע על המחיר, וגם אז לא בהשקעה מוגזמת, הוא הקירור, שכן OC אתה יכול לעשות לבד(או לוותר על ה5% ביצועים האלה), אבל קירור טוב יותר יעלה לך הרבה.

בכל אופן בקשר להערה של חברך, כרטיסים לא נשרפים אלא אם משהו גורם להם להשרף. במקרה הגרוע ביותר יהיו ארטיפקטים ותקיעות וגם זה יקרה רק עוד הרבה זמן ואם לא תתדאג לנקות את המארז והקירור מדיי פעם.

פה יש לך את ה9600GT ב700 ואני חושב שזה הכי זול שאפשר למצוא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1175

פורסם

להישרף? :nixweiss:

לא כל כך מהר, תן תקציב מקסימלי אבל...

פורסם
  • מחבר

כמה שיותר זול יותר טוב.

הדבר היחיד שיכול להשפיע על המחיר, וגם אז לא בהשקעה מוגזמת, הוא הקירור, שכן OC אתה יכול לעשות לבד(או לוותר על ה5% ביצועים האלה), אבל קירור טוב יותר יעלה לך הרבה.

בכל אופן בקשר להערה של חברך, כרטיסים לא נשרפים אלא אם משהו גורם להם להשרף. במקרה הגרוע ביותר יהיו ארטיפקטים ותקיעות וגם זה יקרה רק עוד הרבה זמן ואם לא תתדאג לנקות את המארז והקירור מדיי פעם.

פה יש לך את ה9600GT ב700 ואני חושב שזה הכי זול שאפשר למצוא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1175

אני אף פעם לא ניקיתי את המארז והקירור :-[ טוב תודה על המידע, אני לא יקנה מחברה כזאת XPERTVISION מי שמע עליהם.. אתה חושב שההבדל במחיר מוצדק? הקירור של Sparkle יותר טוב מפאליט?[br]פורסם בתאריך: 1.05.2008 בשעה 09:19:04

להישרף? :nixweiss:

לא כל כך מהר, תן תקציב מקסימלי אבל...

זה לא משנה תקציב אם אין כסף אני ילווה מאנשים אבל מעדיף שלא

פורסם

אני אף פעם לא ניקיתי את המארז והקירור :-[ טוב תודה על המידע, אני לא יקנה מחברה כזאת XPERTVISION מי שמע עליהם.. אתה חושב שההבדל במחיר מוצדק? הקירור של Sparkle יותר טוב מפאליט?[br]פורסם בתאריך: 1.05.2008 בשעה 09:19:04

זה לא משנה תקציב אם אין כסף אני ילווה מאנשים אבל מעדיף שלא

Xpertvision זה Palit.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים