פורסם 2008 באפריל 3017 שנים לפני שבוע בערך מחקתי בטעות את אחד האובייקטים מתקייה C:\WINDOWS\Downloaded Program Files (הרחבות דפדפן)מאז כל אתר שאני נכנס אליו מופיע לי למטה בשורה משולש עם סימן קריאה צהוב ורשום "בוצע אך יש שגיאות בדף"וכשאני נכנס לפרטים זה רושם לפעמים "קבוע מחרזות לא גמור" או "נדרש אובייקט" ואין לי מושג מאיפה להשיג חזרה את האובייקטיש איזה פיתרון??
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים תנסה אולי לעדכן את הדפדפן שלך מחדש מפה:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=he&FamilyID=1E1550CB-5E5D-48F5-B02B-20B602228DE6
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר ני זוכר שזה יהיה אובייקט של מיקרוסופטהגירסא של האובייקט הייתה 0.0.0.1 אם זה עוזר והסיומת של האובייקט הייה CAB אם זה גם עוזר
פורסם 2008 במאי 117 שנים יכול להיות שאתה צריך להריץ את הREPAIR של הWINDOWS אבל בשיטה של דרך הווינדוס, אני כבר שכחתי איך עושים את זה, זה משהו דרך ההפעלה. אני מאמין שmulticore יודע.
פורסם 2008 במאי 117 שנים Start > Run ומקליד cmdבחלון שנפתח אתה רושם:SFC /SCANNOWוזה מריץ לך בדיקה. הסידי של מערכת ההפעלה צריך להיות בכונן.
פורסם 2008 במאי 117 שנים Start > Run ומקליד cmd בחלון שנפתח אתה רושם: SFC /SCANNOW וזה מריץ לך בדיקה. הסידי של מערכת ההפעלה צריך להיות בכונן. איך יכולתי לשכוח, צריך לרשום את זה יאללה "copy" "paste" תעדכן אם הסתדרת...
פורסם 2008 במאי 117 שנים יש המון אתרים שהם לא "מושלמים" מבחינת הדפדפן.אפילו בדף הזה שאנחנו קוראים בו יש לי 2 שגיאות כאלה כמו שתארת.אתה בטוח שלא היו השגיאות גם לפני שמחקת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.