פורסם 2008 באפריל 3017 שנים לכבוד פסח (כן יש עוד 11 חודשים) הוצאתי את הHEATSINK של פנטיום 2.4 שלא נוקה ולא הוחלפה לו משחה תרמית במשך שנים.בקיצור הוא לא מבריק בלשון המעטה, הHEATSINK מלא באבק וגם המאוורר.כמובן שאני מעוניין להבריק אותם...אז ככה, האם אפשר לקחת את הHEATSINK ופשוט לשטוף אותו במים?? אין ניקיון יותר טוב מזה...
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים אתה בהחלט יכול לשטוף אותו במיים-רק תדאג לייבש אותו היטב בעצם גם במכונת כביסה זה לא רע ומשם למייבש.................
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים אפשר בהחלט לשטוף אותו, רק אל תשכח לוודא שהוא ייבש לחלוטין לפני ההתקנה מחדש.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר כל זה מבוסס? או השערה?שאני לא אגלה בסוף שHEATSINKים מיוצרים מאיזה חומר שמתחמצן או משהו כזה עם מים ואולי זה יפגע ביכולת הולכת החום שלו
פורסם 2008 במאי 117 שנים שוטף במים זורמים, נגב עם מגבת, תעשה לו קצת פן חם וזהו..גם אם הוא מחומר שמחליד, וכן הוא מברזל הוא מחליד זה לא קורה בשניה ואתה מיישב אותו מהר מאד...
פורסם 2008 במאי 117 שנים אל חשש...עשיתי ניקוי יסודי לקירור של אינטל, שטפתי היטב, אח"כ ניקיתי עם מקלוני אוזניים את הפינות הבעייתיות וייבשתי עם בד/מגבת.אחרי שעה-שעתיים בשמש הוא יבש, אבל כדאי לשים אותו יום שלם כדי לוודא שכל המים התייבשו.
פורסם 2008 במאי 117 שנים אחרי שאתה שוטף את הגוף קירור, שים אותו 10 דקות במקפיא, תוציא ותלקק זה מגניבבבבב גם אני קניתי אוויר דחוס, ואני רוצה לקנות משחה טרמית, ולעשות נקיון פסח במחשב, הוא מלוכלךךךך
פורסם 2008 במאי 117 שנים למה לבזבז כסף על אוויר דחוס?פן לשיער זה תחליף מעולה וזול יותר - אם יש בבית כמובן..אוויר דחוס יכול לעזור כשיש כמויות אבק מאוד רציניות שממש נדבקו וצריך לחזק על מנת להוציא ואני לא יודע כמה כאלה כבר יש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.