פורסם 2008 באפריל 3017 שנים שלום רב קניתי מחשב לפני 3 חודשים, שמכיל מעבד Q6600 8M וכרטיס מסך 8800GT G92 512M ומשום מה המחשב מאד איטי כשאני לוחץ על ה-FireFox לוקח לו הרבה זמן לעלותוגם כשאני פותח סרט דרך ה BSplayer לוקח הרבה זמן עד שהוא נפתחתודה מראשהערה- לא יודע אם זה קשור במחשב התקנתי Utorren 1.7
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מה שתיארת כאן לא ממש עוזר במציאת מקור הבעיה. : עד כמה המערכת שלך עמוסה לפי task manager? מתי עשית לאחרונה סריקה מלאה של המחשב עם אנטיוירוס מעודכן? מתי בפעם האחרונה ביצעת איחוי של הדיסק הקשיח? אלו הם הנושאים שאליהם אתה צריך להתייחס פחות או יותר במצב כזה כאשר אתה רואה נפילה בביצועי המערכת.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים נכון, ובנוסף מתי אתה חש את האיטיות בדיוק?באינטרנט? בתוכנות ? במשחקים? בהכל?תפרט יותר..
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר יש לי AVG 8.0 ומתי שאני מפעיל את הUtorrent וגם אחרי שאני מכבהאותו, הדפדפן והתוכנית של השמעת סרטים וניגון סרטיםעולות באיטיות.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מה שתיארת כאן לא ממש עוזר במציאת מקור הבעיה. : עד כמה המערכת שלך עמוסה לפי task manager? מתי עשית לאחרונה סריקה מלאה של המחשב עם אנטיוירוס מעודכן? מתי בפעם האחרונה ביצעת איחוי של הדיסק הקשיח? אלו הם הנושאים שאליהם אתה צריך להתייחס פחות או יותר במצב כזה כאשר אתה רואה נפילה בביצועי המערכת.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים זה תהליך שממקם את לך את כל הקבצים שפזורים בדיסק הקשיח בצורה מסודרת, מכיוון שכל העתקה שאתה מבצע מתבצעת בצורה מפוזרת ולא מסודרת לפי מיקומים מסויימים אלה נזרקים קבצים לכל עברי הדיסק ...והאיחוי מאחד ומסדר את כולם.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים זה תהליך שממקם את לך את כל הקבצים שפזורים בדיסק הקשיח בצורה מסודרת, מכיוון שכל העתקה שאתה מבצע מתבצעת בצורה מפוזרת ולא מסודרת לפי מיקומים מסויימים אלה נזרקים קבצים לכל עברי הדיסק ...והאיחוי מאחד ומסדר את כולם.ואיך עושי איחוי לדיסק קשיח ?<
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים המחשב שלי-קליק ימני על הכונן שברצונך לבצע לו איחוי-מאפיינים-כלים-איחוי כעת.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים המחשב שלי-קליק ימני על הכונן שברצונך לבצע לו איחוי-מאפיינים-כלים-איחוי כעת.זה מסכן משהו ?, מוחק משהו ?או שזה רק משהו טוב לשפר ?
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר ביצעתי היום סריקה עם אנטיוירוס עדכניוהוא מצא רק 3 וירוסים ומחקתי אותם
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מסוכן לא, מוחק לא, משפר ? אמור, אני לא עושה את זה בדרך כלל ,עשיתי כמה פעמים אבל אין לי כח לזה .בקיצור רק טוב זה יכול לעשות.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מסוכן לא, מוחק לא, משפר ? אמור, אני לא עושה את זה בדרך כלל ,עשיתי כמה פעמים אבל אין לי כח לזה .בקיצור רק טוב זה יכול לעשות.תודה !לימדת אותי משהו חדש היום אני אנסה.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר יכול להיות בגלל שרגיסטרי עמוס מדי?ואז אני צריך למחוק אותו או משהו כזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.