פורסם 2008 במאי 1617 שנים ^למה לא רשמת את הספוילר בצהוב?!למה צריך להרוס לכולם?!קראתי את זה בטעות בגללך...
פורסם 2008 במאי 1617 שנים אזהרת ספוילר: בניגוד לבחור שכתב 2 הודעות מעלי. אם בחורים במשימת הREVENGE של להרוג את דימיטרי הנקניקיה , אז הורגים אותו קודם , רומן מתחתן , קייט באה עם ניקו והיא נהרגת ע"י מתנקש של פגרינו. ניקו יוצא למשימה שונה לגמרי להרוג את פגרינו ואז מסתיים המשחק.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים יש לי שאלה.אין חנויות בגדים בחלק האחרון של ליברטי סיטי (השמאלי הקיצוני במפה)?
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים אני יודע שכבר שאלתי על חנויות בגדים אבל יש לי עוד שאלה. ראיתי המון תמונות שבהן ניקו לובש כפפות, איך זה שלא ראיתי את הכפפות האלו לאורך כל המשחק?! כדי שתבינו על מה אני מדבר, הנה אחת מהתמונות שבהן ניקו לובש את אותן כפפות: לא שזה חשוב לי פשוט זה כיף כל הזמן לגלות דברים חדשים במשחק אז לא יזיק לי לדעת עוד משהו ;D תודה.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים אולי אפשר לקנות ...אני עכשיו על 18% ב6 וחצי שעות משחק (היום בצהריים קיבלתי תמשחק) אתם אומרים אני מצליח להשיג את האצ'יבמנט של לסיים את המשחק ב30 שעות ? זה לסיים 100% או לסיים תסיפור הראשי ?
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים אני זוכר שיש רק בחנות הראשונה, ליד הקופהיש סטנד של משקפיים ומימין לקופה יש מדפיםעם כובעים.אז אף אחד לא יודע איפה ניתן להשיג את הכפפות?
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים תגידו למישהו יש טיפים איך לעבור את המשימה של השוד בנק אני מנסה אבל כל פעם אני נתקע כי המכונית שלי נהרסת
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים פשוט.אתה עוקב אחרי פאקי והשני (איך קוראים לו?) בקרב יריות ארוך, בשלבמסוים אתה נכנס לרכבת תחתית (שגם שם יש הרבה יריות) ואז יוצא משם,ליד המדרגות שאתה יוצא מהרכבת תחתית מחכה לך ג'יפ שחור, קח אותו ותברח.אם הג'יפ נהרס לך אז כנראה ששאתה לא יודע לברוח מהמשטרה טוב כמוני... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.