פורסם 2008 באפריל 3017 שנים שלום.. לאחרונה שמתי לב לכמה דברים מוזרים שקורים לי במחשב.. שהמחשב פתוח בעבודה רגילה הטמפ' שלו היא 45 מעלות בממוצע לארבע הליבות כשה-TT שלי ב-75% (1400RPM)... אבל בעצם זה לא משנה כי פעם כיבתי אותו ופעם שמתי אותו ב-100% והיה שינוי של מעלה אחת.. די מוזר.. די גבוה אבל לא נורא.. שאני משחק (CRYSIS.. COD4 וכו') הטמפ' עולה ל-63 בממוצע לארבע ליבות כשה-TT שלי ב-100% (1900RPM).. לפני כמה ימים שחכתי להעלות את מהירות המאוורר לפני המשחק.. והטמפ' הגיעה ל-63 מעלות בממוצע גם.. זה נראה לי די מוזר שהטמפ' במשחקים לא משתנה בין שני מצבי המאוורר.. יש בעיה או שככה זה אמור להיות ? תודה..
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים יכול להיות שהמאוורר לא יושב טוב על המעבד או שצריך להחליף משחה טרמית לא, זה לא זה, במשחקים המעבד עושה את פעולותיו וזהו, הוא לא דינאמי כמו הכרטיס מסך ,הוא מתחמם אבל מתאזן על טמפ' מסויימת.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים לבדוק לא הרג אף אחד...תבדוק שהוא באמת יושב טוב ואין אוויר כלוא.אם אתה יודע ורוצה כדאי להחליף משחה טרמית, במיוחד אם עבר זמן מה מאז קנית אותו.שפר זרימת אוויר במארז, לא יעזור כמה מהר הוא יסתובב או כמה הוא ידחוף, אם החדר על 50 מעלות חום ובמארז גם אין מאווררים שיוציאו ויכניסו אז המעבד יגיע גם ליותר גבוהה.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים אמור להיות שינוי, אבל אל תשכח שהטמפ מושפעת גם מטמפ הסביבה, בכל אופן, תבדוק את המאוורר, אני אומר שיש עליו הרבה אבק. תנקה, ובטח תראה שיפור של מעלה או שתיים בין המהירויות. אם תשמן את המאוורר אז באמת בטוח. יש מדריך באתר.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר המאוורר יושב טוב.. אבל אני אחליף משחה טרמית (אני לא בטוח שיש אחת בכלל..קניתי ב-KSP חח).. אני אפעם לא בטוח איך צריך לשים אותה.. יש מצב להסבר קל ?
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים אם אין לך אז שים משחת שיניים (איך אני אוהב לדחוף את הטיפ שלי לכל חור ), בקיצור, תפרק את גוף הקירור ,רצוי להעיף ממנו את כל ההתנקזות של האבק בעזרת פאן או מייבש שיער, תנקה את המשחה הטרמית בעזרת אלכוהול (לא מרטיני וכדומה), תמקם נקודה במרכז המעבד בקוטר של הסמיילי הזה בערך (באמת), ואז תסגור את גוף הקירור והמשחה כבר תדאג להתפזר באופן שווה...
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר אחלה.. אני אשתמש בדיסק (יש לו חור קטן באמצע) כדי לשים את המשחה חחח.. או את המשחת שיניים
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים 63 מעלות במאמץ בלי OC זה דיי גבוה יחסית לקירור שיש לך.איזה מארז יש לך? אם אין איוורור טוב במארז זה בהחלט יכול להשפיע על טמפ' המעבד.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים 63 מעלות במאמץ בלי OC זה דיי גבוה יחסית לקירור שיש לך.איזה מארז יש לך? אם אין איוורור טוב במארז זה בהחלט יכול להשפיע על טמפ' המעבד.אכן, זה גם תלוי במיקום המארז ,וטמפ' החדר.
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר יש לי מארז של CHIFTEC (די ג'נרי)..מאוורר 120 מאחורה מוציא אוויר ועוד אחד 120 מקדימה מכניס אוויר.. כל החוטים והכבלים מסודרים פיקס... יכול להיות שזה בגלל המארז ? המחשב נמצא מתחת לשלוחן שלי.. אבל המקום די מאוורר והחדר שלי בטמפ' סבירה.. לא חם זה בטוח אז זה לא משפיע..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.