פורסם 2003 במאי 722 שנים שלום לכולם.יש לי את המארז XASER 3 עם ה-7 מאווררים,מעבד AMD 2000(לא עם ה-0.13) ,וולקנו 9.הטמפ' שלו היא ברגע זה כ-50 מעלות בערך,אני יודע שכבר דיברו על זה המון ש-50 מעלות זה לא מסוכן אבל השאלה שלי היא האם זה לא הרבה בהתחשב בעובדה שיש לי 7!! מאווררים?המחשב גם לפעמים נתקע לי האם יכול להיות שיש לזה קשר לטמפ' הזו?(שמגיעה לאחרונה גם לאזור ה-60).מה אני יכול לעשות בעיניין?מרחתי שוב משחה לאחרונה ולא השתנה כלום,אני יודע שהמארז הזה הוא מעולה וגם המאוורר של המעבד,אולי הגוף קירור הזה הוא פשוט לא משהו?במידה ואני אחליף לגוף קירור טוב יותר(אתם מוזמנים לזרוק הצעות) האם יהיה שינוי מהותי?ובכלל אם מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק זה משנה הגוף קירור כי הרי המאוורר עושה את רוב העבודה לא?
פורסם 2003 במאי 722 שנים מחבר המשחה היא NRNOTHERM BLUE 2 או משהו כזה.מרחתי על הליבה,אולי אפילו יותר מידי.
פורסם 2003 במאי 722 שנים ברור שעל הליבה...עכשיו שמתי לב המעבד שלך הוא פלומינו {0.18 M } הטמפ' לא כל כך גרועה.אם אתה מתכוון לעשות OC תחליף קירור.אם לא אז תשאיר את זה.
פורסם 2003 במאי 722 שנים מחבר מרחתי גם על הבסיס,המאוורר על המקסימום עכשיו והטמפ' על טיפה יותר מ-50.זה הרבה לא?
פורסם 2003 במאי 722 שנים לא נראה גרוע ל0.18אבל יותר מדי משחה לא טוב .. תקרא את המדריך כמו שאמרו לך פה מעלי אבל זה לא מה שיזיז רציני את הtmpאיך סידור המאווררים?
פורסם 2003 במאי 722 שנים מחבר 2 מקדימה מכניסים אויר,2 מאחורה-מוציאים,2 מהצד-מכניסים ואחד מלמעלה מוציא.אם אני אקח גוף קירור אחר איזה שיפור יכול להיות ועל מה אתם ממליצים?ואנשים אחרים שיש להם את אותו המעבד,לכמה הטמפ' מגיעות אצלכם?
פורסם 2003 במאי 722 שנים לי זה נראה באמת טמפ' גבוהה... זה יכולה להיות קריאה שגויה - אתה קורא מהלוח או מהחיישן של ההרדקנו? אם מהלוח תנסה לחבר להרדקנו.הרבה מאווררים במקומות נכונים זה טוב ויפה, אבל סידור הבפנוכו של המארז גם משהו חשוב מאד... תנסה לשים כל מיני כבלים מאוחרי דברים - כאילו שיהיה לאוויר איפה לזרום...
פורסם 2003 במאי 722 שנים טמפ גרועהתפרק את ההיסטינק תנקה אבק, תמרח שוב משחהתחזירותבדוק טמפהטמפ צריכה להיות הרבה יותר נמוכה
פורסם 2003 במאי 822 שנים לא. אתה לא בא בגסות ו'עולה' על הליבה, אתה שופך קצת אלכוהול (70%) על המצר גפן ועובר על האיזור. בכל מקרה; גם על הסרת המשחה יש הסבר במדריך... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.