פורסם 2008 באפריל 2917 שנים יש לי ATP3 שאני מאוד מרוצה מהם. זה הכרטיס קול המובנה שלי שאני לא מרוצה ממנו.בנוסף יש לי אוזניות 5.1 speed link Medusa (למי שמכיר), שהכרטיס קול המובנה שלי לא יודע לנצל כמו שצריך.שימושים - הרבה הרבה מוזיקה. קצת משחקים.איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לשלב איתו? התקציב שלי הוא גג 600 שקל אז חשבתי על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 שזה auzentec xplosionאו X-Fi xtreme musicהשאלה היא, האם לרמקולים שיש לי, creaive audigy, או creative X-Fi xtreme audio יוכלו לספק אותי כמו שצריך, וכל דבר מעבר יהווה אוברקיל?
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר לאיזה שימושים אתה צריך אותו?ואיזה כרטיס יש לך עכשיו?אם תקרא שוב את ההודעה שלי אתה תראה שכבר כתבתי...שימושים - מוזיקה מוזיקה מוזיקה, קצת משחקים.כרגע יש - כ.קול מובנה בלוח אם. אם אתה רוצה קצת יותר ספציפיות:ALC883 High Definition Audio 6-channel CODEC Supports Jack-Sensing, Enumeration, and Jack-Retasking Supports S/PDIF out interface על הפנים.m-audio 7.1 revolutionבמה הוא עדיף מauzentec xplosion? מה יותר טוב?ובכלל אני צריך אותם? או שaudigy יספק אותי? אני לא אודיופיל רציני... כולה ATP3...
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים האמת היא ש M-AUDIO מצויינים אבל יותר בקטע של הקלטה ואולפן, הם יותר שייכים לשם.נגיד AUDIGY מתאים לך בדיוק .
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים לדעתי אין לך מה להשקיע יותר מאשר אודיג'י. אין לך ציוד ששווה השקעה מעבר לזה.Anatoli.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים לא, AUDIGY יספיק בהחלט ,לא יורגשו ההבדלים. ד"א ,אחלה כרטיס ,יש לי חבר שמסתדר איתו יופי בקיובייס
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מה יתן הX-Fi Xtreme שהAUDIGY לא נותן?כי אני רואה שי שלו כמה גירסאות, המינימלית בתוספת של כמה עשרות שקלים מהAUDIGY ויש כאלו עם תוספות של כמה מאות שקלים.
פורסם 2008 במאי 117 שנים מה יתן הX-Fi Xtreme שהAUDIGY לא נותן?כי אני רואה שי שלו כמה גירסאות, המינימלית בתוספת של כמה עשרות שקלים מהAUDIGY ויש כאלו עם תוספות של כמה מאות שקלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.