פורסם 2008 באפריל 2917 שנים אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקלוט את השידור של המשחק הזה בלווין (לא יס או הוט)?כי אני ממש ממש ממש רוצה לראות את המשחק הזהתודה על העזרה מראש
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים SAT1 זה ערוץ מס' 151 ב-HOT. http://www.hot.net.il/Hot.aspx?FolderID=1634〈=he&name=sat&world=0 ("שבת וראשון הערוץ משדר סרטים ארוטיים בשעות הלילה.") מה בקשר לאיזה קישור Streaming ברשת?
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים קראתי את החלק ההודעה הראשון שלך (עידו2309) וחשבתי תכף הוא יביא לינק/ערוץ שמשדר באנגלית/עברית, פתאום אתה אומר טורקית לא תודה, אני מעדיף להקשיב בגרמנית. אממ, ואם הבנתי נכון את פותח הטראד הוא לא מתכוון ליס או הוט אלה לצלחת שיש לא בבית שלא קשורה ליס והוט (נכון?).
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים בעברית לא תמצא היום.למי שמעוניין דרך האינטרנט ואולי גם יהיה לו סיכוי לאנגלית,שינסה כאן:http://www3.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=11170∂=sports
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר תודה על שחלקתם איתי את הידע שלכם איתי,ממש עזרתם לילי יש יס וצלחת לווין שלא קשורה להוט או יס עם מיליארד ערוצים בערךבשאלתי דיברתי על הצלחת שלא קשורה ליס או הוט אבל אם יש ביס אז, דיינואם למישהו יש לווין כזה שיוכל לכוון אותי לערוצים הנכונים אני גם מאוד אשמחתודה רבה
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים בבקשה,אלו הערוצים שיעבירו את השידור בלווין: Arryadia 2 ART Prime Sports ART Sport 4 B92 TV bTV C+ France C+ Spain C+ Spain HD CFI Peco Pro CT2 DigitAlb SuperSport 1 ESPN 2 ESPN Brazil ESPN Latin America ESPN Pacrim HRT 2 Magyar 1 (M1) Mediaset Calcio 1 Moldova 1 NED 3 NET Hellas nSport HD NTV+ Football ORF 1 ORTM (Mali) Premiere Sport Portal Pro TV RAI Due RTS 1 Senegal RTÉ Two Rustavi 2 SAT.1 Germany SF 2 Sigma TV Sky Calcio 1 Sky Sport 1 [italia] Sky Sport HD1 [italia] Sky Sports 2 [uK/IE] Sky Sports HD2 [uK/IE] Sport TV1 Star Turkey SuperSport 5 [ZA] SuperSport Maximo Ten Sports (India) Ten Sports (Pakistan) TRK Ukraine TSi 2 TSR 2 TV3+ Denmark TVP 2 Viasat 4 מצטער על הבלאגן
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר בבקשה,אלו הערוצים שיעבירו את השידור בלווין: Arryadia 2 ART Prime Sports ART Sport 4 B92 TV bTV C+ France C+ Spain C+ Spain HD CFI Peco Pro CT2 DigitAlb SuperSport 1 ESPN 2 ESPN Brazil ESPN Latin America ESPN Pacrim HRT 2 Magyar 1 (M1) Mediaset Calcio 1 Moldova 1 NED 3 NET Hellas nSport HD NTV+ Football ORF 1 ORTM (Mali) Premiere Sport Portal Pro TV RAI Due RTS 1 Senegal RTÉ Two Rustavi 2 SAT.1 Germany SF 2 Sigma TV Sky Calcio 1 Sky Sport 1 [italia] Sky Sport HD1 [italia] Sky Sports 2 [uK/IE] Sky Sports HD2 [uK/IE] Sport TV1 Star Turkey SuperSport 5 [ZA] SuperSport Maximo Ten Sports (India) Ten Sports (Pakistan) TRK Ukraine TSi 2 TSR 2 TV3+ Denmark TVP 2 Viasat 4 מצטער על הבלאגן איך מצאת את כל הערוצים האלו?
פורסם 2008 במאי 117 שנים האמת שבמקרה.בבקשה,שמור לך את כתובתו,נראה לי שיהיה לך שימושי ;Dhttp://www.sat-israel.com/Forums/index.php
פורסם 2008 במאי 117 שנים איזה תחת יש לגרנט אני לא צפיתי במשחק אבל אני שמח שצלסי ניצחה רק בשביל להשתיק את העיתונים באנגליה שירדו על גרנט אני גם מקווה שהם ינצחו בגמר ואז ניראה מה יהיה לעיתוני אנגליה להגיד למרות שאני לא סבלתי את גרנט שהוא אימן את הנבחרת
פורסם 2008 במאי 117 שנים היה משחק מדהים, ממש ברמה גבוהה עם דרמות וכדורגל יפהצפיתי במשחק באינטרנט ופשוט חבל שהמשחק נפל בערב יום השואה, יכל היה להיות נחמד עם המשחק היה מעובר עם צוות ערוץ 5וכמה אירוני זה שבארץ בערב יום השואה היו אנשים שראו את המשחק משודר בערוץ גרמני
פורסם 2008 במאי 117 שנים איזה תחת יש לגרנט אני לא צפיתי במשחק אבל אני שמח שצלסי ניצחה רק בשביל להשתיק את העיתונים באנגליה שירדו על גרנט אני גם מקווה שהם ינצחו בגמר ואז ניראה מה יהיה לעיתוני אנגליה להגיד למרות שאני לא סבלתי את גרנט שהוא אימן את הנבחרת מה הקשר תחת?הן במשחק נגד מנצ'טסר והן במשחק נגד ליברפול, לא התחת של גרנט זה שניצח בשבילו אלא השכל הישר שלו. ובמיוחד החילופים ההתקפיים שלו.הוצאתו של פריירה מול מנצ'סטר והכנסת חלוץ- אנלקה(נכון, ההרכב שונה ואסיין ירד לשחק כמגן, אבל בכל זאת זה התקפי יותר), ולאחר מכן שבצ'נקו.איפה ראית דבר כזה? הקבוצה משחקת כדורגל התקפי מרהיב. אני שמח לראות אותו משחק התקפי ומכניס את אנלקה ושבצ'נקו כל פעם מחדש.תראה את באלאק בתקופת מוריניו ובתקופת גרנט, בתקופת מוריניו הוא היה כלום, על הפנים. בתקופת גרנט הבחור פורח ומזכיר לכולם למה משלמים לו כל כך הרבה ולמה רדפו אחריו גם צ'לסי גם ריאל מדריד ועוד קבוצה גדולה שלא זוכר את שמה (מילאן?).אם אני אגזים, אפילו אוכל לומר שהוא עשה הן לפרגסון והן לבניטז בית ספר לכדורגל.פרגסון זילזל/המעיט בערכה של צ'לסי/גרנט - עלה בלי רונאלדו וטבז? שילם את המחיר.בניטז זה משהו אחר, בכל מקרה. ללא ספק שבר 2 שיאים - הישראלי הראשון בגמר הצ'מפיונס, המאמן הראשון שמביא את צ'לסי לגמר הצ'מפיונס, ונראה לי שגם הוא המאמן שמביא קבוצה לגמר תוך מס' הופעות מינימלי בצ'מפיונס (11 הופעות סה"כ), למרות שעל זה לא דובר, אבל אני מסיק את המסקנה שלי לבד.ודבר חשוב ואני מקווה שרומן אברמוביץ' יזכור לו את חסד הנעורים הזה, לקח קבוצה כזו והביא אותה עד לטופ העולמי והכי חשוב לרומן אברמוביץ' זה לא פחות מלקחת את הצ'מפיונס זה להגיע לגמר במוסקבה שכל כך חשוב לו (כנראה מבחינה כלכלית, שמעתי גם שהוא קנה את רוב הכרטיסים לגמר).גרנט מאמן הרבה יותר טוב ממוריניו, אין מה לעשות התוצאות משקפות.הוא לקח קבוצה מפורקת במקום 8 בליגה עם הפרש נקודות אסטרונומי ממקום 1 שהייתה ארסנל ותראו איפה הוא עכשיו, כנ"ל בליגת האלופותאחרי התיקו הביתי מול רוזנברג 1:1 של מוריניו, גרנט פירק אותם 4:0 בחוץ.אגב העיתונים כבר מפרגנים ובגדול, בראשם ה"סאן" הבריטי, הדיילי ועוד. כבר החלו לקרוא לו "המיוחד החדש" "האקסטרא מיוחד", "אברהם הקר כקרח הלהיט את המגרש" רק היה חסר שיגידו לו "סליחה" אבל ברור שהם לא יודו בטעות שלהם (לפחות לא בנתיים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.