פורסם 2008 באפריל 2917 שנים שלום אני מתלבט בין 2 עכברי הגיימינג הבאים : Razer DeathAdder או SteelSeries Ikari Optical (עכבר אופטי יותר טוב לשחקני - FPS מגוף ראשון כמוני, חשוב לציין שגם ה - DEATHADDER הוא אופטי) איזה יותר כדאי ? תודה
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים מחבר קודם כל תודה על התשובה המהירה :]דבר שני, קראתי על ה - IKARI את הדבר הבא:עכבר Gaming מקצועי.כולל:עוצב במיוחד לשחקני FPS (יריות בגוף ראשון) טכנולוגית LED לתנועה חלקה לא דורש דרייבר (לנוחות השחקן ב-LAN) יכולת להחליף בין שני רזולוציות עכבר (לנוחות השחקן)
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר קראתי על זה באתר הרשמי (SteelSeries) אני הזמנתי DEATHADDER אבל "היבואן לא שלח לנו" כך אומרים לי מספר חנויות. יש לי כרגע G5, אני רוצה משהו דומה לעיצוב שלו (לא MX518) חשבתי על : Microsoft Habu מה אתם חושבים ?
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים אחד העכברים הכי גרועים שהשתמשתי בהם אי פעם.אם נתקלת בתירוץ "היבואן לא שולח לנו", תזמין מחנות שעושה ייבוא עצמי של רייזר, לא חסרות.http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1058במלאי, אבל יקר יותר כי זה ה Guildwars edition, לא שזה נותן לך משהו....
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר ה-G5 גרוע או ה - HABU גרוע ? :s05:אגב, גם להם "היבואן לא הביא"הם הציעו לי diamondback3g ואני רוצה DEATHADDER או עכבר לייזר טוב : )
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים תתקשר לסניף החיפאי של פנדה אולי נשאר להם, משם הזמנתי לאחר שלאף אחד אחר לא נשאר..
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים לא יודע הרבה לגבי ה-Ikari, אני רק יודע דבר אחד שיותר טוב מה-DeathAdder לא יכול להיות.מה גם שבהתחשב בכך שאת ה-DA ניתן להשיג בארץ במחיר סביר ואת ה-Ikari לא, לא קשה להחליט על מה ללכת.עכברי לייזר? 99% אחוז מהם היום לא מתאימים בעליל למשחקי FPS, לפחות לא כאשר קיימות אלטרנטיבות כמו ה-MX518/DeathAdder.
פורסם 2008 במאי 217 שנים יש את הIntelliMouse Optical 1.1a שיספק אותך בלי להתבייש בFPS.כמו כן יש גם את הIME 3.0 אבל הוא אינו זמין בארץ.הIkari לפי ביקורות המשתמשים עכבר פחות מוצלח מהDA אך הוא משווק נפלא.
פורסם 2008 במאי 917 שנים מחבר אני רוצה deathadder אבל אני צריך שתעזרו לי מחנות שיש לה הספקה מיידית...תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.