עבור לתוכן

טמפרטורת Idle של כ.מסך Radeon X1800 GTO?

Featured Replies

פורסם

אהלן לכולם.

לאחרונה המחשב שלי חווה תופעה לא נעימה שכל כמה זמן הוא נתקע, המסך נכבה, והמחשב נשמע כאילו הוא נכנס למצב Standby.

אחרי כמה שניות שומעים את המאווררים מסתובבים מהר מאוד והמסך נדלק חזרה, ושוב אחרי כמה זמן הוא נתקע וחוזר חלילה.

לאחר בדיקות פיזיות של המחשב , לא הצלחתי למצוא שום מאוורר שהייתה איתו בעיה או משהו בסגנון.

אז החלטתי להוריד את התוכנה Everest ולבדוק אם בכלל יש לי בעיה של התחממות או שההשערה שלי בכלל שגוייה.

לפי מה שהתוכנה מורה, אני חושב שהכרטיס מסך שלי מתחמם עקב בעיה אלקטרונית (לא בעיה במאוורר), אבל אני לא בטוח כי אני לא מבין בזה מספיק. אולי המומחים יוכלו לעזור לי.

התוכנה מורה ככה:

Motherboard: 29c

CPU: 25c

CPU #1 / Core #1: 35c

GPU Ambient: 38c

GPU VRM: 52c

באמת שאני לא מתיימר להבין יותר מדי, ולמען האמת אני לא יודע אפילו מה ההבדל בין ה-VRM ל-Ambient.

אני רק יודע שמדובר בכרטיס הגרפי, ו52 מעלות בעבודה רגילה (idle) נשמע לי קצת הרבה.

אשמח לעצת המומחים, תודה :)

פורסם
  • מחבר

9 קריאות ואף אחד לא עונה..:(

אם אפשר רק להגיד לי מה הטמפרטורה התקינה של הכ.מסך.. ניסיתי מאוד לחפש באינטרנט ולא מצאתי...אם אפשר רק את זה אני גם אשמח.

תודה...

פורסם

תקינה ביותר, אין קשר לזה.

פורסם

Nom1fan, קרא את חוקי הפורום! ההקפצה הבאה שלך תעניק לך אזהרה.

א. אנשים לא חייבים לענות לך.

ב. חשבת על זה שיש אנשים שעברו על השאלה שלך ולא ענו משום שלא ידעו את התשובה?

פורסם
  • מחבר

Nom1fan, קרא את חוקי הפורום! ההקפצה הבאה שלך תעניק לך אזהרה.

א. אנשים לא חייבים לענות לך.

ב. חשבת על זה שיש אנשים שעברו על השאלה שלך ולא ענו משום שלא ידעו את התשובה?

א. למה שלא יענו? חשבתי שלשם כך קיים הפורום כי אנשים נחמדים רוצים לענות

ב. לא לקחתי את זה בחשבון, חשבתי שיש פה מומחים

אגב, עכשיו הרצתי Assassin's Creed ובדקתי שוב עם Everest; הטמפרטורות כעת הן:

GPU VRM: 71c

GPU Ambient: 51c

זה כבר נחשב הרבה..?

תודה מראש.

פורסם

הטמפ' בסדר.

פורסם
  • מחבר

הטמפ' בסדר.

תודה רבה לך על התשובה הזריזה!

אם כך אני אצטרך למצוא את גורם הבעיה..כי כנראה זה לא מה שגורם לפריזים האלה במחשב.

פורסם

מעבד מעבד, תנסה לנקות את גוף הקירור ולהחליף משחה טרמית ,נתקלתי בבעייה כזאת וזה עזר.

פורסם
  • מחבר

מעבד מעבד, תנסה לנקות את גוף הקירור ולהחליף משחה טרמית ,נתקלתי בבעייה כזאת וזה עזר.

אתה חושב שמדובר במעבד?

כי הוא דווקא לא נראה לי כ"כ מתחמם:

CPU #1/ Core #1: 38c

CPU: 25c

פורסם

לא קשור לטמפ' ,לפעמים זה העיניין ,תרענן משחה, תעיף אבק, דברים בסיסיים ,תנסה את זה,

ואם לא ,תנסה להחליף דרייברים.

פורסם
  • מחבר

האמת שכבר ניסיתי וזה לא עזר, התופעה חזרה. אבל עכשיו אחרי שניתקתי את הכ. מסך , ניקיתי אותו קצת וחיברתי חזרה, התופעה לא חוזרת על עצמה, בינתיים..מקווה מאוד שלתמיד.

למרות שעדיין נראה לי שהטמפרטורה גבוהה. אני עובד רגיל לגמריי עכשיו והGPU VRM ב70 מעלות צלזיוס... אבל אתם המומחים :)

פורסם

זה בסדר גמור... לא לדאוג!

אני עם הכ"מ שלי (מופיע במפרט) על 75-77 מעלות בעומס..

הצ'יפים האלה פשוט חמים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים