עבור לתוכן

הפיכת מחשב נייד ל-HTPC, אפשרי? זאת ועוד, בפנים...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד של לנובו, בחודש הקרוב אני כנראה ארכוש טלוויזית LCD לחדר בגודל 32" של שארפ (WD1E)

בנוסף, יש לי בחדר בנוסף את המחשב הראשי שלי שבו נמצאים כל התכנים (סרטים ושירים), יש לי רשת אלחוטית בבית, כך שמהמחשב נייד יש לי גישה להרד-דיסק של המחשב הראשי.

עד לפה עם ההקדמות, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה דרך חיבור vga-vga (אין לי חיבור טוב יותר בלפטופ, וידוע לי שהטלוויזיה הספציפית הזו, תומכת ב-NR דרך הVGA).

לקנות למחשב נייד כרטיס טלוויזיה, והרד דיסק חיצוני.

ולהפוך את הנייד לHTPC, שיוכל להקליט ולהיות בעל כל הפונקציות שיש ביס מקס למשל, בנוסף שיזרים את כל התכנים מהמחשב הראשי לטלוויזיה.

דבר ראשון, האם זה אפשרי?

אשמח לקבל המלצות על כרטיסי טלוויזיה שמתאימים למחשב נייד, על דיסקים חיצוניים איכותיים (בגודל של 320 או 500 ג'יגה, מה שנראה לכם הגיוני יותר)

בנוסף, יש עוד דבר שמטריד אותי, כיום שאני צופה בתכנים בלפטופ דרך המחשב הראשי, הסרטים לפעמים נתקעים לכמה שניות.

אני לא יודע אם זה בגלל הרשת האלחוטית, אבל הציעו לי לחבר את לפטופ עם כבל רשת ישירות למחשב, האם זה יעזור?

מצטער על החפירה, אבל זה ממש חשוב לי שיעבוד כמו שצריך.

תודה רבה, דוד.

פורסם

אין שום בעיה או חיסרון עם VGA (בהנחה שיש לך כבל איכותי).

לגבי מה שאתה מבקש- יש אפשרות לכרטיס טלויזיה USB או שאתה רוצה בפורמט PC CARD?

פורסם
  • מחבר

לא מפריע לי, מה שיותר איכותי.

רציתי גם לדעת איך אני בדיוק מחבר הכל בצרוה שזה יעבוד.

את הממיר אני מחבר SCART-SCART, את הלפטופ VGA-VGA, איפה נכנס פה הכרטיס טלוויזיה?

פורסם
  • מחבר

אם אפשר לקבל המלצות לדגמים מסויימים של כרטיסי טלוויזיה זה יהיה מצויין.

רציתי גם לדעת האם אפשר בעזרת כרטיס הטלוויזיה, להקליט מערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר.

תודה רבה, דוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים