עבור לתוכן

תוכנה לבדוק כמה זמן המחשב היה דלוק

Featured Replies

פורסם

שלום לכם אנשים טובים.

יש לי בקשה, קצת מוזרה.

בעצם למה מוזרה, שילמתי על זה, אני רוצה לראות מה זה שווה.

יש לי מחשב נייד חדש, והזמנתי איתו סוללה של 12 תאים.

אני רוצה לראות כמה זמן הוא מחזיק מעמד בווינדווס, בלי שימוש, אבל לא כשהוא במצב סטנדביי, וכשהרשת האלחוטית פועלת.

עכשיו, ברור שאני יכול לבדוק באיזה שעה הדלקתי אותו ומתי הוא נכבה, אבל אני לא מתכוון לשבת לידו ולחכות שהוא יתכבה, זה כמה שעות טובות.

מה שאני רוצה לעשות, זה להשאיר אותו דולק, עד שהסוללה תתרוקן לגמרי, והוא יתכבה, אבל כשאני אכנס לווינדווס, אני אוכל לראות בעזרת תוכנה מסויימת כמה זמן הוא היה דלוק, או בטח יותר פשוט, באיזו שעה הוא נכבה.

יש מצב לעשות את זה אולי דרך ה EVENT LOGGIN בווינדווס XP?

בבקשה תעזרו לי, אני במצב נואש, ניסיתי לחפש דבר כזה בגוגל, אבל גם די בעייתי לנסח שאלה כזאת (ואין לי בעיות עם אנגלית)

אני יודע שזה לא משהו קריטי, ואין לי בעיה או משהו כזה, אבל אם מישהו יכול לראות אם יש דבר כזה אני מאוד אודה לו. אני פשוט ממש סקרן לבדוק את הסוללה.

תודה.

פורסם

אתה יכול להשתמש בתוכנת Everest יש שם אפשרות לראות כמה זמן היה דלוק המחשב.

פורסם

Everest לא תעזור, כי המחשב הספיק להפעיל את עצמו מחדש מאז.

פורסם
  • מחבר

צריך תוכנה שתכתוב למחשב LOG FILE כל כמה שניות או דקות שכשאני אחזור לווינדווס אני אוכל לבדוק.

תוכנה כמו EVEREST לא תעזור...

אולי אפילו מישהו יכול לכתוב תוכנה קטנה בשביל זה, זה באמת לא משהו רציני

שכל דקה היא תכתוב לקובץ TXT את השעה הנוכחית, וככה אני פשוט אבדוק מה השעה האחרונה שנשמרה בקובץ

פורסם

תתקין IRC, תכנס לאיזה ערוץ, תשאיר פתוח ותדאג שישמר הלוג כל הזמן. אחרי שיכבה תבדוק בלוג מתי התנתקת.

פורסם

תתקין IRC, תכנס לאיזה ערוץ, תשאיר פתוח ותדאג שישמר הלוג כל הזמן. אחרי שיכבה תבדוק בלוג מתי התנתקת.

יותר פשוט לדעתי זה אם ההארדיסק לא הוחלף אז פשוט מאוד בתוכנות בנצ'מארק אפשר לראות כמה זמן ההארדיסק פעל כל הזמן שלו וזה אומר כמה המחשב בעצם דלוק פועל.

פורסם
  • מחבר

ומה אם זה יתנתק לי שניה מהערוץ לפני שהמחשב יתכבה?..

[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 20:33:34

יותר פשוט לדעתי זה אם ההארדיסק לא הוחלף אז פשוט מאוד בתוכנות בנצ'מארק אפשר לראות כמה זמן ההארדיסק פעל כל הזמן שלו וזה אומר כמה המחשב בעצם דלוק פועל.

יש תוכנה שאתה יכול להמליץ עליה? הוודאות שיש אופציה כזאת?

פורסם

כך את זאת יש בא את מספר השעות של הדיסק קשיח שכמה שהוא פעל שזה בעצם כמה זמן המחשב פעל:

http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=license&id=17

כנס ללשונית השלישית שהיא "health' ואז תראה שם את השעות_ - תחפש ברשימה.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל כל כיבוי לא מתוכנן נרשם אוטומטי ב event viewr ?

פורסם

יש פיתרון פשוט שדורש קצת מאמץ.

בווינדווס יש תוכנה מובנית שנקראת Perfmon (מוניטור לביצועים) שבאה עם לוג מובנה.

תעשה ככה:

1. start => run => perfmon

2. כנס לקטגוריית performance logs and alerts ושם כנס ל-counter logs

3. בחלון הימני טקליק עם כפתור ימני ותבחר new log settings

4. תן שם כבחירתך (לדוגמה ניקח drizzitx)

5. תקליק על "add counters"

6. תקליק על add (תכלס לא משנה אחרי אישה פרמטר נעקוב, רק רוצים לוג עם זמן) ואז close

7. למטה אתה יכול לראות Interval seconds ו-15 ,כלומר לוג ייכתב כל 15 שניות

8. כנס ללשונית של "Log File"

9. תחת log file type תבחר ב-text file (אני לא חושב שמשנה איזה) - יש לך כפתור configure שדרכו אתה יכול לערוך נתיב, גודל קובץ ושם קובץ (לא צריך לגעת בעיקרון)

10. בלשונית schedule תבחר manual

11. תקליק OK למטה, אולי תהיה שאלה על "האם ליצור את הנתיב" תגיד כן ועכשיו הכל מוכן

12. בחלון הימני יש את מה שיצרת - drizzitx. לחיצה ימנית עליו נותנת לך אופציה ל-start. תעשה בדיקה שזה עובד על ידי לחיצה על start - הקובץ הופך ירוק. תעצור אותו באותה שיטה ותראה אם קובץ נוצר ויש את הנתון אותו אתה צריך - אם כן then your all set ושיהיה בהצלחה :xyxthumbs:

נ.ב.

את הקובץ שנוצר אתה יכול לפתוח בקלות עם ה-notepad הרגיל של חלונות

פורסם

למה לא ליצור "תוכנית" פשוטה שמדפיסה את התאריך והשעה כול כמה שניות?

echo %time% - %date% >> c:\test.txt

תכניס את זה בתוך לולאה עם sleep (נראה לי שצריך קצת עבודה כדי ליצור את הsleep) וזהו...

פורסם
  • מחבר

יש פיתרון פשוט שדורש קצת מאמץ.

בווינדווס יש תוכנה מובנית שנקראת Perfmon (מוניטור לביצועים) שבאה עם לוג מובנה.

תעשה ככה:

1. start => run => perfmon

2. כנס לקטגוריית performance logs and alerts ושם כנס ל-counter logs

3. בחלון הימני טקליק עם כפתור ימני ותבחר new log settings

4. תן שם כבחירתך (לדוגמה ניקח drizzitx)

5. תקליק על "add counters"

6. תקליק על add (תכלס לא משנה אחרי אישה פרמטר נעקוב, רק רוצים לוג עם זמן) ואז close

7. למטה אתה יכול לראות Interval seconds ו-15 ,כלומר לוג ייכתב כל 15 שניות

8. כנס ללשונית של "Log File"

9. תחת log file type תבחר ב-text file (אני לא חושב שמשנה איזה) - יש לך כפתור configure שדרכו אתה יכול לערוך נתיב, גודל קובץ ושם קובץ (לא צריך לגעת בעיקרון)

10. בלשונית schedule תבחר manual

11. תקליק OK למטה, אולי תהיה שאלה על "האם ליצור את הנתיב" תגיד כן ועכשיו הכל מוכן

12. בחלון הימני יש את מה שיצרת - drizzitx. לחיצה ימנית עליו נותנת לך אופציה ל-start. תעשה בדיקה שזה עובד על ידי לחיצה על start - הקובץ הופך ירוק. תעצור אותו באותה שיטה ותראה אם קובץ נוצר ויש את הנתון אותו אתה צריך - אם כן then your all set ושיהיה בהצלחה :xyxthumbs:

נ.ב.

את הקובץ שנוצר אתה יכול לפתוח בקלות עם ה-notepad הרגיל של חלונות

תודה.

נשמע לי הכי מתאים, בדיוק מה שרציתי.

אנסה את זה תודה!

מצאתי תוכנה בינתיים בשם BATTERY EATER PRO

שמחשבת כמה זמן נשאר לסוללה, ב IDLE, או בעוד מצבים.

ב IDLE היא מראה לי 4:29 שעות כשהמסך נשאר דולק, בלי סטנדביי, בלי הארד דיסק שיתכבה, כרטיס רשת אלחוטי פועל, גם BLUETOOTH, ועכבר אופט מחובר..

אני אנסה לבדוק בעוד מצבים.

תודה בכל זאת, אני אנסה את מה שאמרת, כי זה ייתן לי זמן הרבה יותר מדוייק ולא זמן משוער של האחוזים הנותרים של הסוללה.

פורסם

בהצלחה. אם יש שאלות תרגיש חופשי :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה.

הדלקתי את המחשב כדי לנסות את מה שציינת. ובכניסה לווינדווס קפצה לי הודעה שנשמר לוג, מהתוכנה שציינתי שמצאתי.

זה שומר את כל הפרטים ב HTML.

אז אין בשבילי טעם לנסות את מה שהסברת, אבל מן הסתם זה יעבוד.

אני יעשה את זה דרך התוכנה שמצאתי כי שם אני יכול גם לבחון אותו בזמן מאמץ.

תודה בכל זאת, רעיון מקורי ויפה שחשבת על זה.

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים