עבור לתוכן

רכישת מצלמה או מסרטת וידאו דיגיטלית - מקצועית עד כמה שניתן - עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

חברה שלי חובבת צילום(כתחביב, לא כמקצוע), וכבר זמן רב שהיא מתעניינת ומתלבטת בנוגע לשני מוצרים - האחד מצלמה דיגיטלית מקצועית, גדולה, כוללת עדשות רציניות וכו', והשני מסרטת וידאו.

היא טסה כעת לארה"ב ותהיה בין היתר ב-B&H. הייתי רוצה לקבל המלצות לפי התקציב הנ"ל(ניתן גם מהארץ, אך אני מניח שבארה"ב זול בהרבה) לשני סוגי המוצרים, היות והיא עדיין לא החליטה אם להתמקד במצלמה או במסרטה. שימו לב שהתקציב הוא התקרה וכדאי במידת הניתן לרדת ממנו, אם יש מוצר שמשתלם בפחות. ברור לי שלא ניתן יהיה לקנות מוצרים ממש מקצועיים, אך הכוונה היא משהו חצי-מקצועי\מקצועי לחובבנית שרוצה להתחיל להתעניין בצילום ברצינות(צילום נופים, מאקרו וכו').

תודה מראש,

גיא.

פורסם

אני לא מתכוון לייעץ בנושא מסרטות כי זה לא התחום שלי. לגבי מצלמות סטילס, חסר מידע. אני מציע שהיא תרשם לפורום כדי להגיב לשאלות שלמטה, כי באמת שאי אפשר לנהל דיון אפקטיבי דרך צד שלישי.

אוקי, הנה כמה שאלות מנחות:

- אילו נושאים את מעוניינת לצלם?

- האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? האם חשוב לך לצלם באור כזה ללא חצובה וללא פלאש?

- מהו טווח העדשה שחשוב לך? קראי את המאמר הבא לפני שאת עונה:

http://boren.sent.com/photography/articles/Lenses/zoom.htm

- כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשרי על תכונות או איכות עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל עם מימדים גדולים יותר ומשקל של 600 גרם היא אופציה מבחינתך?

- האם את משתמשת כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?

- האם חשוב לך שתהיה במצלמה אופציה לצילום סרטוני ווידאו?

- האם חשוב לך מסך מסתובב?

- כמה 2500 ש"ח הם התקציב גם לקנייה בארץ וגם לקנייה בחו"ל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים