פורסם 2008 באפריל 2817 שנים ה - movie maker נופל מידי פעם , כשעושים ייבוא סרט לוקח לו המון זמן עד שהוא מביא ואחרי שמחברים 2-3 קטעים הוא "מתרסק". התקנתי אחר באנגלית אבל זה לא עזר, אני חושב שזאת התנגשות תוכנה. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? והיכן ניתן להוריד movie maker בעברית? אני לא מצליח לעשות update באתר של מיקרוסופט ומה שהצלחתי למצוא ברשת זה רק באנגלית. ודבר נוסף - לפעמים גם הפוטו שופ נופל - לא יודע אם יש קשר ביניהם
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים מחבר דבר ראשון תודה על התגובה ועל הניסיון לעזור.המדריך שם נראה טוב אבל לצערי הוא לא עוזר לי בבעיה.
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים יכול להיות בעיה בקודקים... איזה חבילה מותקנת אצלך?אני לא חושב שיש איזהשהו קשר בינו לבין פוטושופ.
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים תמחק את כל הקודקים שיש לך במחשב ותתקין K lite fullhttp://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=4523&s=95בהצלחה באדי
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר התקנתי את המקודד האחרון וזה לא עוזר, לוקח לו המון זמן עד שהוא מייבא קליפ של כמה שניות. מחקתי את ה - movie maker והתקנתי חדש ולא אותו דבר. רציתי להתקין בספריה אחרת אבל אין אפשרות כזאת. למישהו יש עצה אחרת?
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים אמממ .. הזוי, קשה לי לחשוב על פתרון לתוכנה הספציפית.. וכן יש פתרונות - מעבר לתוכנות עריכה אחרות:] (גוגל)
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר מחקתי את ה - movie maker ב - safe mode והתקנתי מחדש אחד שהורדתי.וזה התקין אבל אין בזה בכלל כלום אז ככה שעכשיו אין לי בכלל movie maker על המחשב.מאיפה אפשר להוריד בגרסה עברית?
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר כתבתי כבר למעלהאני לא מצליח לעשות update באתר של מיקרוסופט ומה שהצלחתי למצוא ברשת זה רק באנגליתויש לי sp2
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר אין לי מושג הוא חושב הרבה זמן ולא קורה כלום ומקודם דיברתי עם חבר והוא סיפר לי כדרך אגב שהוא לא מצליח לעשות עדכונים (לא סיפרתי לו על הבעיה שלי) למישהו יש מושג האם יש מאיפה להוריד בעברית? למרות שאני לא בטוח שזה יעזור
פורסם 2008 במאי 417 שנים תתקין את הגרסה באנגלית, ותוריד את הקובץ mm21_muiHEB מכאן- http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2802df71-eb5e-4084-9a07-45b29074ae74&DisplayLang=en#filelist
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.