פורסם 2003 במאי 722 שנים כמו של אופנוע אררררררר ככה לאיזה 5 שניות ואז הוא נרגע זה קרה לי כבר פעמים שהדלקתי את המחשב מה זה צריך להיות? ואני בדקתי את כול המאווררים ואף אחד מהם לא נוגע בחוטים...
פורסם 2003 במאי 722 שנים תבדוק את המאוורר שיש לך על הצ'יפסט , סביר להניח שהוא עושה את הרעש .אם זה הוא , פשוט תנתק את המאוורר מהחשמל וזהו .
פורסם 2003 במאי 722 שנים מחבר תבדוק את המאוורר שיש לך על הצ'יפסט , סביר להניח שהוא עושה את הרעש .אם זה הוא , פשוט תנתק את המאוורר מהחשמל וזהו .אתה מתכוון למאורר שכתוב עליו agp x8?,אם כן אני לא מנתק סתם מאוררים! אני צריך למצוא את הסיבה לרעש...
פורסם 2003 במאי 722 שנים כן , התכוונתי אליו . תבדוק שהוא לא עושה את הרעש , במידה וזה כן המאוורר הזה , או שתחליף אותו , או שתעיף אותו משם או שפשוט נתק אותו מהחשמל .
פורסם 2003 במאי 722 שנים זה חשוב :-X פעם שלישית שזה קורה...אסור להקפיץ!אתה רוצה להוסיף משהו תשתמש בכפתור העריכה.
פורסם 2003 במאי 722 שנים מחבר אסור להקפיץ!אתה רוצה להוסיף משהו תשתמש בכפתור העריכה.אוקיי מצטער אבל ההודעה כבר ירדה לדף השני ואף אחד לא היה שם לב אלייה,והרעש מתחיל רק שהמחשב נדלק וגם נראה לי שגיליתי איזה מאורר עושה את הרעש,כנראה המאורר שהוא על המארז מה יכולה להיות הבעייה? שום חוט לא נוגע בו
פורסם 2003 במאי 722 שנים לי זה נשמע כמו מאוור שנדפק...לפעמים הבעיה חולפת מעצמה, אם היא לאאז תקנה אחד חדשזה לא אמור לעלות הרבה... לא יותר מ 50 למאורר ג'נרי
פורסם 2003 במאי 722 שנים הסיבה היא המאורר שכתוב עליו AGPX8תגע בו טיפה עם האצבע כשיש רעש ותראה איך זה משתתק
פורסם 2003 במאי 722 שנים מחבר הסיבה היא המאורר שכתוב עליו AGPX8תגע בו טיפה עם האצבע כשיש רעש ותראה איך זה משתתקאממממ אתה מכיר עוד מישהו שזה קורה לו? והאם זה פגם?
פורסם 2003 במאי 722 שנים לי היה לפני כמה חודשים ספק כוח שהמאורר שלו עשה רעש ושהבאתי בעיטה למחשב הוא נהיה שקט -
פורסם 2003 במאי 722 שנים אממממ אתה מכיר עוד מישהו שזה קורה לו? והאם זה פגם?זה קורה לכולם בשלב זה או אחר עם לוחות של גיגהבייט
פורסם 2003 במאי 722 שנים גם לי היה את הבעיה הזאת עם לוח של GigaByte 8IEXP , המאורר שעל הצ'יפסט התחיל פשוט להרעיד את כל השולחן , לא יאומן שכזה מאורר קטן עושה כזה דבר...
פורסם 2003 במאי 722 שנים יש לי לוח Gigabyte GA-7VAX כבר חודשים והמאורר של הצ'יפסט לא הרעיש אף פעם,יכול להיות שזה יבוא יותר מאוחר.ומה עושים אם הוא מרעיש? מנתקים ומורידים אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.