פורסם 2008 באפריל 2817 שנים אם יש לי 2GB CL4 800MHZ ואני מוסיף 1GB CL5 800MHZ אז הזכרונות יפעלו על CL5 ?והמעבד הוא עם אוברקלוק על 3.8, אז אם אני יוסיף את הזכרון של ה-CL5 זה יהרוס/יפגע במעבד ? או שזה יוריד את ה-OC ? או שזה לא יעשה כלום ?
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים כל הזכרון שלך יעבוד לפי התזמונים הכי איטיים (מבין כל הסטיקים שמותקנים באותו זמן)תהיה פגיעה מסויימת בביצועים.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים כל הזכרון שלך יעבוד לפי התזמונים הכי איטיים.תהיה פגיעה מסויימת בביצועים.אני לא הייתי שם את הסטיק הזה בשביל עוד ג'גיה, סתם יכול להרוס לך ב OC וביצועיםלא ממליץ להשים
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים אני לא הייתי שם את הסטיק הזה בשביל עוד ג'גיה, סתם יכול להרוס לך ב OC וביצועיםלא ממליץ להשיםבנוסף לזה יש מצב גדול שהמחשב לא יעשה POST כיוון שהזיכרונות החדשים יהיו במפרט הטכני שלהם שונים ולא יעמדו "בלחץ" שהצבת לזיכרונות הקודמים או יותר נכון הזיכרונות של ה- CL5 לא ייסתדרו עם אותן הגדרות של CL4 ולכן תצטרך לעשות את ה- OC מחדש, ולראות לאן תצליח להגיע .
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מה הבאס שבו המערכת נמצאת כעת?אם במצב הנוכחי הזכרונות לא על OC אין שום בעיה להוסיף את הסטיק/ים.ה2GB הם בDual channel?(שני סטיקים של גיגה...) כנ"ל לגבי הגיגה הנוסף (סטיק יחיד, או שניים של 512?)
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר מה הבאס שבו המערכת נמצאת כעת?אם במצב הנוכחי הזכרונות לא על OC אין שום בעיה להוסיף את הסטיק/ים.ה2GB הם בDual channel?(שני סטיקים של גיגה...) כנ"ל לגבי הגיגה הנוסף (סטיק יחיד, או שניים של 512?)אני לא יודע מה הבאס איך אני בודק ?והזכרונות הם 2 סטיקים של 1GBהזיכרון הנוסף הוא גם סטיק אחד של 1GB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.