פורסם 2008 באפריל 2817 שנים אני עובר פה בין הנושאים ואני מבין שיש קשר בין הכרטיס מסך ללוח אם ולמארזאני קונה עכשיו את ה9800X2 והמחשב שלי הוא מלפני שנה בערךעם מעבד של 3.4MH ולוח אם של GIGABYT מאותה תקופה אני צריך להיתיחס לזה שיש לי PCIE וזה מספיק או שלא וצריך להיתיחס לשאר?
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מארז - אם הכרטיס מסך נכנ סלבמארז. יש לו מספיק מקום... לוח אם - אם הוא יכול להתחבר ללוח אם (אפיק תקשורת) מעבד - אם המעבד לא יגביל אותו זיכרון - אם יש מעט זיכרון יחסית (גיגה) אז עדיף גם להרחיב את הזיכרון ל2 גיגה (עולה היום גרושים) ולקחת כרטיס מסך קצת יותר חלש... ספק - אם הספק יחזיק. זהו אתה צריך להתייחס לכל מה שכתבתי למעלה.....
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מבחינה טכנית, הדברים היחידים הרלוונטיים הם סוג החיבור (PCIE כמו שאמרת), ספק הכוח, גודל המארז ומיקום החיבורים הנוספים בלוח האם.ספק - כי מדובר בכרטיס זולל אנרגיה שדורש אם אני לא טועה זוג חיבורי מתח 6PIN, שאין בהרבה מהספקים הישנים (אפשר להשתמש במתאם וזוג חיבורי 4PIN במקום כל אחד).גודל מארז - די ברור למה.חיבורים נוספים בלוח האם - כי הכרטיס תופס שני סלוטים (למרות שהוא מחובר רק לאחד). המשמעות היא שאם יש לך התקן בסלוט שמתחת לPCI-E ואין לך לאן להעביר אותו, לא תוכל להשתמש בו. זה מצב נדיר, אבל כבר ראיתי לוח אם בו חריץ הPCIE X1 היחיד שבו נמצא מתחת לחריץ של כרטיס המסך (שזה אומר פשוט תכנון גרוע). מצד שני, זה המצב עם רוב כרטיסי ה HIGH END כיום.מעבר לבחינה הטכנית, נשאלת שאלת הכדאיות: האם במקרה של מעבד ישן וזכרון איטי הכרטיס הנ"ל נהנה מיתרון על פני כרטיסים זולים בהרבה? לדעתי האישית לא.אם כוונתך לP4 3.4GHZ, אני מאמין שלא כדאי להשקיע בשום דבר מעבר ל1950 של ATI.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מחבר המעבד שלי הוא 3.2 אין לי בעיה בלוח אם ואני גם ישדרג את הספק כח השאלה היא אם המחשב הנוכחי לא ידפוק אותו כי אני קונה את הכרטיס מסך הזה בטוח ואיזה הגבלה המעבד יכול לגרום לכרטיס מסך?כניראה שאני יקנה מחשב חדש בחצי השנה הקרובה והרטיס מסך יעבור איתי אז שוב להכניס אותו בזה או מה
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים טיפשי לעשות את מה שאתה רוצה לעשות...תמכור את שלך ותקנה עכשיו את כל המחשב חדש ללא הכרטיס מסך המפלצתי הזה, באיזה מסך אתה משתמש ?ולקחת כרטיס כזה מפרט כזה זה צוואר בקבוק ענקי !רוב הסיכויים שהספק לא יסיפיק והמעבד יגביל בביצועים...חבל.או שתחכה חצי שנה שירדו המחירים ואז תקנה מחשב חדש עם ה9800GX2 שירד בטח ואז תוכל לקנות את הכל ביחד.בסך הכל זה בזבוז רציני לקנות כרטיס מסך כזה למפרט כזה.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מחבר הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא GFORCE 6100 וPES בקושי עובד לי אין לי בדיוק מה למכור בזה יש לי מסך 19" אני נואש
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא GFORCE 6100 וPES בקושי עובד לי אין לי בדיוק מה למכור בזה יש לי מסך 19" אני נואשאיזה מצחיק אתה,אתה לא צריך בכלל את הכרטיס המפלצתי הזה זה כרטיס למסכי 24"קח 8800GT או 9600GT ותהנה בכל המשחקים שתרצה.אתה לא צריך יותר מזה תאמין לי זה מריץ את כל המשחקים על מסך 19"
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מחבר אני רואה של 24 PIN ב150 שקל זה טוב?[br]פורסם בתאריך: 28.04.2008 בשעה 16:48:05וואי תודה חבראני יסביר לך תמצבאני יכול להוציא מאבא שלי איזה כרטיס מסך שאני רוצה אז אני חושב שלבנתיים אני יקנה את זה ואז אני ישתדרג את הכל עוד כמה חדושיםואם יש לזה גם חיבור שמתאים למסך של 30" של HD ומסך של 30" עולה היום 4000 שקל אז זה יגיע בסוף...מה אתה חשוב?
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים אם יש לך אפשרות לקחת כרטיס מסך יקר אז תיקח אז מה אם זה יגביל אותך בעתיד תוכל לשדרג
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מחבר זה בדיוק מה שאני חושב אבל אני תוהה אם הוא ביכלל יוכל לעלות על המחשב שלי
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים למחשב שיש לך עכשיו זה עדיין בזבוז אדיראם אתה כבר רוצה לבזבז אז תבזבז רק אם יהיה לך מסך 30" או 24" אין דבר כזה לקחת סתם משהו יקרתשדרג כבר את כל המחשב ואז תקנה כרטיס מסך אבל זה עדין תלוי בגודל המסך אם יש לך עכשיו 19" ואתה רוצה 30" או 24 אז תקנה כבר עכשיו את ה9800GX2כי הוא יהיה לך טוב לעתיד אבל לבנתיים עם המחשב שיש לך עדיף או לשדרג או לא לנגוע בכלוםכי זה לא משתלם עד שתשדרג את המחשבכבר ירדו מחירי ה 9800GX2 בהרבה אז חבל סתם לשדרג למשהו שלא תנצל אותו
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים אבל הוא אמר שהוא יכול להוציא רק כרטיס , אז שיקנה יקר כמובן ששאר המחשב יגביל אותו מאוד אבל בעתיד אם הוא יקנה \ ישדרג את המחשב אז יהיה לו כבר כרטיס מסך טוב
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים אם תוכל להביא את המפרט המלא שלך המחשב שלך (ולא חלקים ממנו) זה יעזור לעזור לך....
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מחבר הלוח אם-של GIGABYTE-GA-K8N51PVM9-RHהמעבד-AMD ATHLON[TM] 64 PROCESSOR +3200 2.01 GHזיכרון פנימי 1GBדיסק קשיח=250 GBכרטיס מסך-GFORCE NVIDIA 6100מארז-SPL 8005
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.