עבור לתוכן

הספק מטח של מעבד וכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב ולהחליף כרטיס מסך + לוח אם שיתמוך בDUAL DDR. הספק שיש לי עכשיו מספק "רק" 300 מטח ואני חושש שאחרי שאני אקנה את הכרטיס מסך החדש שהוא יהיה או RADEON 9800 PRO או הכרטיס החדש של nVidia, אז הספק לא יוכל לספק מספיק מטח גם לו וגם למעבד (2.4B) ושאר רכיבי המחשב.

אם זה גם תלוי בלוח אם אז רק אחרי שאני אסכם את הכל אני אחזור כי עדיין לא סגרתי על הלוח אם שאני רוצה (אם מישהו יכול לעזור כאן אז אחד שהוא טוב לאוברקלוק עם תמיכה ליותר מ533 באס, 4 סלוטים של ראם, AGP 8 ורצוי נעילת OCI וAGP למקרה שאני אטעה. אם אין אז יש לוח של אלבטרון ששמתי עליו עין, וכן, אני יודע שבשביל זה יש פורום מפרטים). אם זה לא תלוי בלוח אז האם 300 מטח יספיק, או שכדאי לי לעבור לHec 400 WATT? כי אני לא ממש רוצה לבזבז כסף על הספק אם אני לא צריך...

ולמקרה שזה חשוב, איך אני בודק איזה ספק יש לי? (כלומר חברה, כי שמעתי שאם ספק הוא של חברה מסויימת הוא יכול לקרוע ספק של חברה עם מעבדים ג'נרים)

פורסם

ספק 300 של HEC יספק אותך לכל מטרה שהיא רק אם אתה מתכוון לשים 4 כונני דיסקים ו2 הארדיסקים אז אולי אפשר לקחת את ה-400 אבל בעיקרון ביזבוז כסף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים