פורסם 2008 באפריל 2817 שנים לא יודע מה קרה אבל פתאום MKV לא עובדים לי הסרט לא מתנגן http://img87.imageshack.us/img87/4014/scarfacerg6.jpg
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים תעשה דבר כזה: כשאתה מנגן סרט בMPC תלך לPLAY>FILTERS ותגיד לי איזה קוקדים רשומים שם...
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים אוקיי, עכשיו באותו תפריט אני רוצה שתלחץ על FFDSHOWבחלון שיפתח לך וודא שאתה על הלשונית CODECS, ותבדוק שם אם X264 (שאמור להיות ראשון) מסומן כDISABLED, אם כן תשנה את זה לLIBAVCODEC.דבר שני שכדאי שתעשה זה: לך במדיה פלייר לVIEW>OPTIONS>INTERNAL FILTERS ותוריד שם את הסימון מהכל...האם זה עזר?
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר לא עדיין הסרט לא זז אולי בגלל שהתקנתי MatroskaSplitter ?ועוד כמה תוכנות Avidemux MKVtoolnix
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים יש סיכוי שיש התנגשות עם סוגים של קידודים ,כי לפעמים התוכנות האלה מתקינות איתם מקודדים מסויימים,תנסה להסיר.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים ל-MPC יש ספילטר פנימי לקבצי MKV, התקנה של haali media splitter מבטלת אותו ומשתמשת במה שהותקן (שהוא הרבה יותר טוב), קשה לי להאמין שזה מה שגרם לבעיה אבל בכל זאת כדאי שתבדוק, תסיר את haali ותנסה לנגן שוב את הקובץ. אם זה עובד עדיין כשאי שתתקין מחדש, רק בזמן ההתקנה תסיר את האופציה של ביטול הספליטר הפנימי של MPC.
פורסם 2008 במאי 117 שנים תנסה להתקין את הקודק Cccp ותפעיל את הסרט עם אחד הנגנים שמגיעים איתו, Media Player Classic או Zoom Playerתעדכן אם זה עזר לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.