פורסם 2008 באפריל 2717 שנים עריכה: צרפתי קובץ שמסביר בפירוט רק את המפרטים אז בבקשה להתעלם מהמפרטים שלמטה,תודה!----------------------------------------------------------------------------------------------------היי,אני מתכנן הביא לארץ בעזרת ה' שאמא שלי תיסע אחד מהניידים בכותרת ואני מאוד מתלבט בזמן האחרון בין שני ניידים מאוד מכובדים אפשר להגיד,הראשון הוא ה-Dell XPS M1530 והרי המפרט:SYSTEM COLOR Midnight Blue PROCESSOR Intel® Core 2 Duo Processor T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB, 3MB Cache) OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Premium Edition LCD AND CAMERA High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms) HARD DRIVE Size: 320GB 5400rpm SATA Hard Drive INTERNAL OPTICAL DRIVE Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write) VIDEO CARD 256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT WIRELESS CARDS Dell Wireless 1505 Wireless-N Mini-card BLUETOOTH AND WIRELESS USB Dell Wireless 355 Bluetooth Internal (2.0+Enhanced Data Rate) BATTERY OPTIONS 85 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery SOUND OPTIONS Integrated Sound Blaster Audigy HD Software Edition FINGERPRINT SCANNER Finger Print Reader XPS M1530 My Software & AccessoriesANTIVIRUS SOFTWARE Trend Micro Internet Security 36-months PRODUCTIVITY SOFTWARE No Microsoft Office My ServiceWARRANTY AND SERVICE 3Yr In-Home Service, Parts Labor, 24x7 Phone Support ACCIDENT AND THEFT PROTECTION Add Accidental Damage and LoJack Theft Protection to 3Yr Warr.-------------------------------------------------------------והשני הוא ה- Asus G1S-B1והרי המפרט שלו: Intel® Core2 Duo Processor T7700 2.4 GHz, 800 FSB, 4MB L2 CacheGenuine Windows Vista® Home PremiumIntel® PM965 2048MB DDR2 667Mhz (1GBx2) up to 4GB w/ Turbo Memory 1G15.4" WSXGA+ (Glare) (1680*1050)ASUS Direct Messenger for In-Game system informationNV 8600MGT 256MB (GDDRIII) (DX10)SATA 7200rpm/200 GB8x Super-Multi DVDRW Dual layer with Light ScribeMMC, SD, MS, MS-ProBuilt-in 1.3M Pixels video camera1 x HDMI Port1 x VGA port(D-sub 15 pin)4 x USB 2.0 ports1 x 4 in 1 Card Reader1 x Express card1 x Microphone-in jack1 x Headphone-out jack (S/PDIF)1 x IEEE 1394 port1 x RJ11 Modem jack for phone line1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert1 x TV-out(S-Video)1 x Line-in jack1 x External SATA PortLi-Ion 8 cell/2hrsOutput: 19V DC, 4.74A, 90WInput: 100 240V AC, 50/60Hz universalBlack6.8 lbs13.9" * 11.2" * 1.5" Integrated Intel® High Definition Audio chip (Azalia) compliant MDC fax/modem and 10/100/1000 Base TIntegrated 802.11a/g/nBuilt-in Bluetooth V2.0+EDR Built-in Intel® High Definition Audio ( Azalia ) compliant audio chip,Built-in speaker and microphoneSupplied AccessoriesGaming Backpack and Gaming MouseBooting / HDD User Password Protection and security lockKensington lock holeWarranty & e-support2-year limited global hardware warranty30days Zero Bright Dot LCD1-year battery pack warranty ------------------------------------------------------------עד כמה שידוע לי שניהם ניידים מעולים עד מאוד בעלי אותו משקל +-הבעיות הן כאלו,דל - 1. דיי רעשני לפי מה ששמעתי מביקורות2. אני מתכנן שאמא שלי תביא לי אותו מחול הבעיה היא שהמפרט שבניתי פה הוא customize מהאתר שלהם ואין לי מושג איך אפשר שהיא תביא לארץ נייד שנבנה באופן מיוחד, כאילו, לאן להגיד להם לשלוח אותו וכל זה...3. לא בטוח שיש אחריות שתקפה גם בארץ..4. אין לו כניסה למודם (טלפון) (RJ11 - אם אני זוכר נכון)אסוס - 1. זמן סוללה חלש (בסביבות השעתיים +-)2. כל הפערים שאתם רואים במפרט כמו פחות זכרון פחות אחסון, מעבד חלש יותר (רק המסך הוא יתרון מובהק על פני הדל)המחשבים הם בגדול לצרכים לא כל כך סטנדרטים כגון: אינטרנט ולימודים אבל גם התקנת Vmware על המחשב לפחות 2 שירוצו במקביל וגם משחקים מדי פעם יש חשק לאיזה משחק שיצא ממש עכשיו אז אני רוצה כרטיס מסך שיתמוך במשחקים חדשים בצורה שהיא סבבה מספיק כדי שהמשחק יזרום (משחקים סטייל UT3 וכו')בקיצור אשמח לשמוע חוות דעת גם של אנשים שהם בעלים של אחד משני הניידים הנ"ל וגם של כל מי שיש לו מה להגיד בעניין.אשמח לקרוא גם ביקורות שלכם על הניידים אם עבדתם איתם בהזדמנויות כאלה או אחרות.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים שים לב שב-ASUS אתה מקבל הארד דיסק מהיר (7200RPM). אם יש לך אפשרות לשחק עם המפרט, סביר להניח שהארד דיסק יותר גדול ויותר איטי כמו ב-DELL יעלה לך פחות.מבחינת המעבד שניהם יתנו אותם ביצועים, אבל זה שב-DELL יתחמם פחות.על ה-DELL כנראה לא תקבל שום אחריות בארץ. על האסוס עוד הייתי מברר עם נותני השירות המקומיים פה, למרות שכתוב "GLOBAL".
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מחבר עד כמה שידוע לי אני מקבל אחריות של Asus בארץ.אין פה אנשים עם ניסיון חיים עם אחד מהדגמים הנ"ל?
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים לי יש DELL VOSTRO 1500 שקניתי בארה"ב(דוד שלי הביא לי)ועד כמה שאני יודע האחריות שאתה קונה עם המחשב כן מתקיימת בארץ - כשדיברי עם דל ישראל הם לא נתנו לי תשובה ברורה אבל אחר-כל הפנו אותי לחברת "יעל פתרונות משולבים" (משהו כזה) שאחראיים על מתן אחריות למחשבי דל והם אמרו שאין בעיה עם האחריות ושהם מתקנים הרבה מחשבים שנקנו בחו"ל, הם אפילו לקחו את המספר הסידורי (service tag)של המחשב שלי כדי לבדוק ספציפית איזו אחריות יש לי ואישרו
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר מגניב,טוב לדעת תודה!דבר אחרון,איך מישהו שנוסע ל-US יכול להביא נייד כפי שאני רוצה אותו Customized?
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר נגיד...אני רוצה לשמוע אם יש פה מישהו שכבר עשה את זה ואיך הוא עשה את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.