עבור לתוכן

כמה אני אקבל עם המערכת שלי+ r9700?? ב-3DMARK?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה לא יהיה כ"כ הרבה בגלל המעבד(לא שהוא לא טוב, פשוט עם יותר חזקים ממנו מקבלים איזה 14500)!

ואני יודע שבמשחקים ההבדל במעבד עם הכרטיס מסך,לא יהיה גדול! אולי 10-13 פריימים במקרה הרע.

אבל בכל אופן כמה אני אקבל עם המערכת שלי???

(אני יודע שלחלק כאן יש אותו כרטיס מסך ומעבד דומה)

מי שיש לו כרטיס כזה בבקשה שיכתוב את תוצאתו!

Radeon 9700 pro

ואני אקבל אותו ביום חמישי. אם אתם חושבים על תוצאה לפי מה שקיבלתם אז תגידו איזה מעבד וזיכרון יש לכם.

מערכת:

AMD 2000

MB 512 DDR2700

GIGABYTE 7VRXP REV 2.0

MAXTOR 40 GB 7200 RPM

VIA 4 IN1(או משהו כזה,לא זוכר בדיוק את השם)

תודה רבה,אתם תעזרו לי מאוד!

פורסם

תיכנס ל-MADONION.COM ושם תירשם ותוכל לעשות שם מלא השוואות ובדיקות.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאפשר,אבל המון אנשים שם עשו אוברקלוק למעבד,ואי אפשר לדעת בדיוק למה הם קיבלו תוצאה כזאת או אחרת...

פורסם

ויש שם גם אנשים שלא עשו אוברקולוק ...הכול כתוב בפרטים שם...תבדוק....

פורסם

אתה תקבל באזור ה13800

פורסם
  • מחבר

לא ממש מתן...

פורסם

כן ממש ;)

פורסם

לעתי לא כדאי ללכת על 9700 פרו, עדיף את ה-9700 נון פרו, הכרטיסים זהים פרט למהירויות שעון שאותן ניתן לסגור

ע"י O/C, וגם לעבור את הפרו...

לפי מה שאני רואה במפרט שלך יש לך TI 4200 של SUMA, אני לא רואה צורך להחליף את הכרטיס הזה, לדעתי

זה יהיה בזבוז רציני של כסף. שמור את הכסף בצד וחכה עד שהכרטיס באמת יהיה חלש, אז תוכל לקנות משהו

יותר טוב מה-R9700P באותו סכום, או אפילו את ה9700 פרו במחיר נמוך יותר (או את ה-NON PRO) שלדעתי עדיף.

פורסם

לעתי לא כדאי ללכת על 9700 פרו, עדיף את ה-9700 נון פרו, הכרטיסים זהים פרט למהירויות שעון שאותן ניתן לסגור

ע"י O/C, וגם לעבור את הפרו...

לפי מה שאני רואה במפרט שלך יש לך TI 4200 של SUMA, אני לא רואה צורך להחליף את הכרטיס הזה, לדעתי

זה יהיה בזבוז רציני של כסף. שמור את הכסף בצד וחכה עד שהכרטיס באמת יהיה חלש, אז תוכל לקנות משהו

יותר טוב מה-R9700P באותו סכום, או אפילו את ה9700 פרו במחיר נמוך יותר (או את ה-NON PRO) שלדעתי עדיף.

אחי,הוא כבר הזמין :-X וחוץ מזה לפי דעתי זה דווקא צעד נכון כי דווקא יהיה לו שיפור ניקר בביצועים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים