פורסם 2003 במאי 622 שנים אני יודע שזה לא יהיה כ"כ הרבה בגלל המעבד(לא שהוא לא טוב, פשוט עם יותר חזקים ממנו מקבלים איזה 14500)!ואני יודע שבמשחקים ההבדל במעבד עם הכרטיס מסך,לא יהיה גדול! אולי 10-13 פריימים במקרה הרע.אבל בכל אופן כמה אני אקבל עם המערכת שלי???(אני יודע שלחלק כאן יש אותו כרטיס מסך ומעבד דומה)מי שיש לו כרטיס כזה בבקשה שיכתוב את תוצאתו! Radeon 9700 proואני אקבל אותו ביום חמישי. אם אתם חושבים על תוצאה לפי מה שקיבלתם אז תגידו איזה מעבד וזיכרון יש לכם.מערכת:AMD 2000MB 512 DDR2700GIGABYTE 7VRXP REV 2.0MAXTOR 40 GB 7200 RPMVIA 4 IN1(או משהו כזה,לא זוכר בדיוק את השם)תודה רבה,אתם תעזרו לי מאוד!
פורסם 2003 במאי 722 שנים מחבר אני יודע שאפשר,אבל המון אנשים שם עשו אוברקלוק למעבד,ואי אפשר לדעת בדיוק למה הם קיבלו תוצאה כזאת או אחרת...
פורסם 2003 במאי 722 שנים לעתי לא כדאי ללכת על 9700 פרו, עדיף את ה-9700 נון פרו, הכרטיסים זהים פרט למהירויות שעון שאותן ניתן לסגורע"י O/C, וגם לעבור את הפרו...לפי מה שאני רואה במפרט שלך יש לך TI 4200 של SUMA, אני לא רואה צורך להחליף את הכרטיס הזה, לדעתיזה יהיה בזבוז רציני של כסף. שמור את הכסף בצד וחכה עד שהכרטיס באמת יהיה חלש, אז תוכל לקנות משהויותר טוב מה-R9700P באותו סכום, או אפילו את ה9700 פרו במחיר נמוך יותר (או את ה-NON PRO) שלדעתי עדיף.
פורסם 2003 במאי 722 שנים לעתי לא כדאי ללכת על 9700 פרו, עדיף את ה-9700 נון פרו, הכרטיסים זהים פרט למהירויות שעון שאותן ניתן לסגורע"י O/C, וגם לעבור את הפרו...לפי מה שאני רואה במפרט שלך יש לך TI 4200 של SUMA, אני לא רואה צורך להחליף את הכרטיס הזה, לדעתיזה יהיה בזבוז רציני של כסף. שמור את הכסף בצד וחכה עד שהכרטיס באמת יהיה חלש, אז תוכל לקנות משהויותר טוב מה-R9700P באותו סכום, או אפילו את ה9700 פרו במחיר נמוך יותר (או את ה-NON PRO) שלדעתי עדיף.אחי,הוא כבר הזמין :-X וחוץ מזה לפי דעתי זה דווקא צעד נכון כי דווקא יהיה לו שיפור ניקר בביצועים
פורסם 2003 במאי 722 שנים תבדוק פה:http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectsearch
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.