עבור לתוכן

המלצה למסך LCD 20" בתקציב: 2,300+-

Featured Replies

פורסם

שלום,

ראיתי שממליצים פה הרבה על הדל (לא זוכר את הדגם) אבל בכל זאת אני אשמח להתייחסות אישית עבור השימושים שלי.

התקציב הוא סביבות ה2,300 ש"ח והשימושים שלי הם (לפי הסדר, פחות או יותר):

1. גרפיקה ותלת מימד (בעיקר מאיה, לייטוויב... אבל גם טיפה פוטושופ וכו')

2. המסך ישמש גם כטלויזיה (HOT)

3. צפיה בסרטים וסדרות מהרשת ושימוש משרדי כגון קריאה וכתיבת מסמכים וגלישה ברשת

4. ממש מעט משחקים

הרווח בין 1 ו2 לשאר הוא כי הם יותר חשובים. בנוסף, הסעיף הראשון מן הסתם הכי חשוב ובעיקר בגללו אני שוקל לא לקנות מסך רחב.

בנוסף אם אפשר להמליץ על חנות אמינה אני אשמח מאוד. אני גר בתל אביב וחשבתי על IQPC או זיגזג אבל אשמח לשמוע דעתכם (אם מותר).

תודה רבה!

פורסם

אמנם אין לי מסך של דל (מתוכנן לקנות 2007WFP בקרוב). אבל מהקריאה בפורום פה ברור לי שההמלצה תהיה Dell 2007FP.

לשימושים של גרפיקה יש חשיבות לפאנל, לכן לא מתאים מסכי TN, והמסך הנ"ל הוא בדיוק הדרישות שלך (20 אינץ, 2300 ש"ח).

(וכמובן הוא מתאים גם לשאר השימושים ולא רק גרפיקה)

אני לא קניתי מעולם ב-IQPC אבל חבר שלי קנה שם כבר שני מחשבים (בקרוב שלישי) והוא מרוצה מהיחס והשירות (אם כי מעולם לא היה צריך טיפול אחרי קנייה, בענייני אחריות וכו').

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך

אשמח בכל זאת לעוד דיעה

פורסם

גם אני אמליץ לך על ה-2007FP ,כי פשוט במחיר הזה אין לו מתחרים.

חשוב לציין ,שהמסך יכול להיות עם שני סוגי פאנלים: S-PVA/S-IPS.

שניהם פאנלים איכותיים ועל ההבדלים בין סוגי הפאנלים תוכל לקרוא במדריך השלם למסכי LCD.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם :xyxthumbs:

רק עוד שתי שאלות קטנות לפני שאני סוגר את הפינה הזו ואחרי שקראתי את המדריך השלם למסכי הLCD באתר:

1. האם יש דרך לבדוק איזה פאנל אני מקבל בחנות? (בין אם ע"י פתיחת קופסאת הקרטון או אולי זה רשום על הקופסא)

אם כן, איך?

2. האם זה קריטי?

השימושים שלי הם בעיקר גרפיים וטלויזיה. ע"פ המדריך אני מבין כי הצבעים בIPS הרבה יותר איכותיים מבPVA.

אם נותנים לי / אם יש לי את האפשרות לבדוק איזה פאנל אני מקבל לפני הרכישה האם שווה לבדוק ולקנות פאנל ספציפי? איזה?

תודה לכולם!

פורסם

1) לפי המספר הסידורי (מופיע על האריזה ועל המסך). נגמר ב-L = IPS, נגמר ב-S = PVA.

2) לא קריטי. S-PVA סגר את רוב הפער בין IPS ל-VA, ול-S-IPS ב-2007FP יש חסרון מובהק: הילה סגולה מאוד חזקה בצבע שחור (במבט מהצד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים