פורסם 2003 במאי 622 שנים 1. יש לי מעבד אינטל 1.7 ווילימט עם HSF COOLERMASTER COPPER FAN 2500RPM והטמפ שלי להלן: במאמץ של משחק עלוב וישן כמו קאונטר שאין בו הרבה 3D זה כלומר אם אני יריץ ספלינטר ישרף המעבד ובמנוחה שאני גולש זה ככה: אני יכול להרגיש את האיטיות של המחשב זוחל עם המעלות האלה.. עכשיו, יש בחנות "כשיוף" בירושלים משחה טרמית של 5 שקל מעבירה חום כזה.. זה יעזור? זה טוב שיהיה? והשאלה הכי חשובה, וולקנו 7 פלוס יקרר את המעבד הזה? למי יש את המאוורר ויכול לתת חוות דעת? אין לי כסף להוסיף לוונטק המצויין הוולקנו האפשרות היחידה שלי תודה
פורסם 2003 במאי 622 שנים כן גם לי יש מעבד כזה ואני מסתדר עם הקירור הרגיל שלו, אני מתכוון לקנות תגיד כמה זה יעלה לי ביכלל VOLCUNO7?
פורסם 2003 במאי 622 שנים א. שווה לקנות אותוב. המשחה הטרמית לא מועילה הרבה הבדל של מעלות בודדות אבל זה שווה את הכסף, איזה סוג המשחה? אני מעדיף את הARTIC SILVERבין הטובות ביותר אם לא הכי טובה
פורסם 2003 במאי 622 שנים מחבר או קייומה אתם אומרים על הטמפ שלי?? למי יש את המעבד איזה טמפ יש לכם?יש לי מארז 3R SYSTEM AIR עם מאוורר 120 ממ מקדימה ועוד מאוורר 80 מאחורה ואלו המעלות
פורסם 2003 במאי 622 שנים מחבר יש לך מעבד XP ועוד שלי יותר חם... אני הולך לקנות פה משחה עם ווןלקנו 7 על FULL SPEED
פורסם 2003 במאי 722 שנים אתה לא תשים אותו על Full Speed , השכנים יתלוננו על הרעש . המשחה המומלצת היא ננוטרם אייס / בלו - יותר זולה , ופחות מסוכנת מהארטיק סילבר שעלול להימרח איפשהו, ולגרום לצרות בגלל שהוא מוליך .
פורסם 2003 במאי 722 שנים מחבר דיי, זה בטוח לא עד כדי כך רועש אתם סתם מפונקים.. : כמה רועש זה יכול להיות זה כולה ונטה חברה... איזה רעש זה יכול לעשות כבר
פורסם 2003 במאי 722 שנים כמה רועש זה יכול להיות זה כולה ונטה חברה... איזה רעש זה יכול לעשות כבר תגיד לי , שמעת פעם 747 בהמראה ? , זה בערך רמת הרעש שהוא מסוגל להגיע ואני לא צוחק , במחשב המצוקמק הקודם שלי , כל פעם שהייתי מדליק אותו היית צריך אוזניות מטווח בשביל לעבוד עליו , כי אם לא אז היית נהיה חרש אחרי 20 דקות .
פורסם 2003 במאי 722 שנים תשמע, אמנם יש הגזמה מסויימת אבל אני יגיד לך שזה (מאורר Y.S TECH של 7300 סיבובים) הפריע לאמא שלי לישון בצהריים שהדלת שלי סגורה והחדר שלה במרחק 3-4 מטר משלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.