פורסם 2008 באפריל 2717 שנים אני רוצה להתקין SP1, והורדתי את ההתקנה מהאתר הרשמי של מייקרוסופט. זו הבעיה שאני נתקל כמה שניות אחרי שמתחילה ההתקנה: (אחרי כל ה-NEXT למיניהם...) כמובן שניסיתי לעשות ריסטרט ולהתקין שוב, מה שלא עזר כמובן. מה לעשות? אני רוצה להתקין SP1, כי יש לי בעיה מסוימת עם הלוח אם שלי+ויסטה+חיבורי ה-USB, ורציתי לנסות להתקין לראות אם זה יעבוד. תודה לעוזרים מראש
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר עשיתי Check For Updates, אבל הוא לא מצא את ה-SP1, אלא עידכונים אחרים. וכן מדובר על ווינדוס חוקי...
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים כמה עצות.א.תתקין את כל העדכונים האפשריים שיש דרך "מרכז העדכונים" - קרי עדכונים לכ.מסך,קול וכדו'.לSP1 יש מנגנון של חסימת התקנתו עד שלא כל הדרייברים מעודכנים או הקריטים לפחות.ב.תכנס ללוח בקרה->מנהל התקנים->תראה אם יש איזה משהו שמסומן בצהוב.ג.לאחר שאתה מעדכן את הכל,תנסה להוריד את הSP1 דרך "מרכז העדכונים" ואם לא תנסה שוב להריץ את מה שהורדת בהתחלה.
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים תעבור פה על כל ההצעות של התמיכה, מקוה שזה יעזור לך.http://support.microsoft.com/?kbid=948343
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים תוריד את האפדייטים מWINDOWS UPDATE, תבדוק אותם ואם יש תוריד עוד, אחרי כמה פעמים זה אמור להופיע לך (הSP1).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.