פורסם 2003 במאי 622 שנים אני עוד מעט אחליף את הדיסק הקשיח שלי ל WD 80 8MB. אני מעוניין לפצל את הדיסק ל3 - 20GB 30GB 30GB. שמעתי מהרבה אנשים שהדרך הטובה ביותר לפצל את הכונן היא דרך FDisk. עכשיו איפה אני משיג את התוכנה הזאת ואם מישהו יוכל לפרט כאן איך להשתמש בה אני אודה לו מאוד ועוד דבר, נניח וארצה לפרמט את אחד הכוננים בעתיד האם הוא יפרמט לי את כל הדיסק הקשיח ואצטרך לעבור על תהליך הפיצול מחדש ? תודה מראש, איתי
פורסם 2003 במאי 622 שנים מתוך XP בתפריט הניהול או עם ביצוע BOOT מהדיסק של XP והתקנה של XPמומלץ שתשים את הדיסק המהיר ראשון ותתקין עליו את XP פורמט נעשה רק על המחיצה המבוקשת ולא על כל הדיסקאני אישית אוהב בלי מחיצות אבל כל אחד וטעמו
פורסם 2003 במאי 622 שנים מחבר מתוך XP בתפריט הניהול או עם ביצוע BOOT מהדיסק של XP והתקנה של XPמומלץ שתשים את הדיסק המהיר ראשון ותתקין עליו את XP אממ.. לא ממש הבנתי ???
פורסם 2003 במאי 622 שנים הדרך הכי טובה דרך אגב היא מזמן לא fdisk אלא Partition magicהכי קל הכי מהיר והכי נוחwww.powerquest.comמה שMrraz אמר זה שאפשר לחלק hd למחיצות בתחילת ההתקנה של הwindows xp עוד במסך הכחולאם לא ואתה עדיין מתעקש של fdisk זה נמצא בכל ה win9x למניהם בספריית הCommand שבספריית הwindowsוככל שאני יודע היא תוכנה לעבודה בdos בלבד
פורסם 2003 במאי 622 שנים מחבר מה שMrraz אמר זה שאפשר לחלק hd למחיצות בתחילת ההתקנה של הwindows xp עוד במסך הכחולאם לא ואתה עדיין מתעקש של fdisk זה נמצא בכל ה win9x איך אני יכול לבצע את זה עוד בהתקנה של XP ?והאם FDisk נמצא גם בXP או רק 9X ?
פורסם 2003 במאי 622 שנים Fdisk נמצא רק במערכות עד XP הואיל והוא מבוסס DOS וב XP אין DOS הוא לא שרד.החלופה שנמצאת ב XP יותר טובה מהמקור אתה יכול לבצע הכל מתפריט הניהול ובצורה גראפית עם עכבר.את הכל אתה יכול לבצע גם בהתקנה חדשה של XP על דיסק חדש.בשיטה הבאה:משנים ערך בביוס לאיתחול ראשוני עם הסידי (Boot מ Cd)מכניסים דיסק XP לסידי ועושים ריסטרטיש כאן טריק שאתה צריך לתקתק משהו עם המקלדת כדי לאשר את הבוט מהסידיאחד מהשאלות של ההתקנה זה להכין מחיצות בדיסקלדעתי כדאי לך לעשות מחיצה אחת בלבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.