פורסם 2008 באפריל 2717 שנים לפני כמה ימים חבר שלי הזמין אותי להצתרף אליו לסט צילומים שהוא עושה לבן דוד שלו..כמובן שהסכמתי והצתרפתי אליו לצילומים.התמונה צולמה עם 17-55 2.8 של ניקון (עדשה מושלמת חייב לציין)[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר זה מאוחסן באתר שאני מאחסן תמונות ומשום מה זה לא הציג באתר אז ערכתי והעלתי תמונה לפורום . מקווה שעכשיו רואים
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מצלמה מעולה, עדשה מדהימה ותמונה ממש טובה, תמשיך לצלם ולהעלות!ד"א המצלמה והעדשה שלך?
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר המצלמה כן, העדשה הזאת לא שלי היא של אותו חבר שהצתרפתי אליו הוא צלם בדובר צה"ל ככה שהם מקבלים ציוד מהצבא .אבל למרות זאת יש לו ציוד אישי לא פחות מרשים כמו ה 70-200 2.8 והפישאי שבעזרתה צילמתי חלק מהתמונות שהעלתי לפה.אצלי יש בנתיים רק 18-135 50 1.8
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים מחבר וואלה אני לא מבין בסוגים של אופנועים , זה לא התחום שלי מכוניות לאומת זאת כן.
פורסם 2008 במאי 117 שנים עבודשה טובה שלך.ומצד שני הוא בכלל בלי מיגונים מה שנותן את הרושם שהוא סתם עושה "פוזות" או שהוא אידיוט
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר כה בלי מיגונים.. הוא עשה כמה קפיצות באיזה עליה כזאת וזהו..בעיקר היה רק הרמות גלגל ונסיעות בסיבובים שחבר שלי צילם עם הפיש אי .לא מהשהו שקשה כמובן שהכל מסוכן אבל חוץ מהקסדה לא היה מיגונים מיוחדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.