פורסם 2008 באפריל 2717 שנים אחרי כמה זמן שאני מעלה, צבע ההעלאה משתנה מירוק לאדום, היא מראה שהיא ממשיכה להעלות אך בפועל היא לא מחוברת עפ"י מה שמראה לי האתר שהורדתי ממנו(TORRENTLEECH), זה קורה גם להורדות שלא מהאתר הזהאיך אפשר לתקן את זה?
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר מצד שמאל יש צבע בד"כ כחול או ירוק תלוי אם מעלים או מורידיםהגרסא 1.7.7הפורטים פתוחים וכאשר הוא מעלה או מוריד הוא מצליח להגיע למהירות המקסימלית האפשרית במסגרת רוחב הפס
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים אחרי כמה זמן שאני מעלה, צבע ההעלאה משתנה מירוק לאדום, היא מראה שהיא ממשיכה להעלות אך בפועל היא לא מחוברת עפ"י מה שמראה לי האתר שהורדתי ממנו(TORRENTLEECH), זה קורה גם להורדות שלא מהאתר הזהאיך אפשר לתקן את זה?אין לך ממהלדאוג יש לי גם את אותו קטע זה לא בעיה של התוכנה או של האתר זה הטורנטים הם לפעמים ככה ולפעמיים ככהזה אותה הורדה.ונסה להיזהר אם אתה מזייף רטיו שלא יעיפו אותך כי יכולים להעיף אותך אם יגלו אותך ובדרך כלל שזה אדום זה אומר שהעיפו אותך מהאתר אבל אם זה ממשיך להוריד זה בסדר.
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים אם כך כנראה שזה הטראקר שעושה בעיות ולא משהו ספציפי בתוכנה שלך.אני זוכר הרבה פעמים שקיבלתי TRACKER OFFLINE בלי שום סיבה הגיונית...אני כבר מזמן עברתי לאזוראוס והשיפור היה אדיר.
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים כן זה קורה שהטראקר נופל וזה קורה הרבה פעמים.כי זה אתר עמוס מאוד.אבל אחלה הורדות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.