עבור לתוכן

בעיה שצורכת יצירתיות

Featured Replies

פורסם

ראשית אני נורא מצטער אם עברתי על חוקי הפורום בצורה כלשהי או על הפורמט של פתיחת נושא הרגע נרשמתי אז תסלחו לי...

יככה זה מתחיל יש לי מצלמת אינטרנט בת 5 שנים כדורית כזאת פחות מכדור טניס מפרקים את הקופסא ונשארים עם כדור פינג פונג

עכשיו ופתאום החלטתי להכין מצלמה נסתרת סתם בשביל הכיף... יש לכם מושג איך אני הולך עכשיו להעביר את המידע שיוצא מצד אחד שלה למחשב מרוחק 10 מטר... זה קלאסי לבלוטות ויש לי מלא מקלטים כאלה של בלוטות השאלה היא איך אני מחבר אותי ואומר לו לשלוח מה שאני רוצה... ואיך אני משלב חשמל שם... יש לי בסיס באלקטרוניקה מבית ספר... כל פיתרון מעשי אחר יתקבל ביותר משמחה... ואם זה לא קשור לנושאי היום יום של הפורום אשמח להפניה למקום אחר....למצלמה יציאת USB!! וווינדוס מזהה אותה יופי טופי רק נשאר למצוא מעין מאריך אלחוטי של USB

תודה תודה תודה....

פורסם

קודם כול אחי ברוך הבא .!! אם יש לך כרטיס טלוויזיה אני ממליץ לך על זה ואתה יכול לראות בטלוויזיה כמובן (יש לי את זה וואלה אחלה של דבר) http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=26

פורסם

ההתקן האלחוטי של USB אני לא בטוח שקיים אבל גם אם כן הייתה צריך לחבר שנאי למצלמה

אבל יש עוד אפשרות זולה שהיא כבל USB 5 מטר שכולל מגבר שאפשר להזמין מחו''ל באיזה 15 שקל אם אני לא טועה

עריכה:הודעה 200

פורסם

ההתקן האלחוטי של USB אני לא בטוח שקיים אבל גם אם כן הייתה צריך לחבר שנאי למצלמה

אבל יש עוד אפשרות זולה שהיא כבל USB 5 מטר שכולל מגבר שאפשר להזמין מחו''ל באיזה 15 שקל אם אני לא טועה

תרשה לי אבל יתכן ולא הבנתי ,להזמין מגבר כן ,אבל מה עם משדר .אם יש לך קישור למגבר וידאו +אודיאו

אני יודה לך.הקישור שנתן nimrod הוא משדר שמתלבש לכל מצלמה CCD או אחרת ,והמקלט שהוא מתחבר לטלויזיה או וידאו ,ושניהם דורשים

שנאים ,מה גם שהמשדר יחסית גדול..

פורסם

ראשית אני נורא מצטער אם עברתי על חוקי הפורום בצורה כלשהי או על הפורמט של פתיחת נושא הרגע נרשמתי אז תסלחו לי...

עברת על כללי הסגנון המקובלים בעברית... משפט מקובל יותר הוא "בעייה שדורשת יצירתיות"

פורסם

עברת על כללי הסגנון המקובלים בעברית... משפט מקובל יותר הוא "בעייה שדורשת יצירתיות"

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים