עבור לתוכן

שווה לי לקנות ספק חדש ו 2 כרטיסי 9600 SLI או חבל על ההשקעה?

Featured Replies

פורסם

היי חשבתי לעשות איזה שידרוג למחשב אבל לא יודע באיזה דרך לגשת לעניין... המחשב כולל

מעבד 6400 INTEL על 3000 מגה הרץ

לוח ASUS P5N-E SLI

כ.מסך 8800 GTS 640

2 ג'יגה ראם... וספק אנרמקס 400

האם ספק חדש נגיד ב 500 שקל ו 2 כרטיסי 9600 יתנו לי קפיצת מדרגה בביצועים במשחקים?

כל הסיפור הזה צריך לעלות 2000 שקל ככה... האם זה שווה על החומרה שיש לי כרגע? או שיהיה צוואר בקבוק?

פורסם

איזה מסך יש לך?

ולפי דעתי יש לך עכשיו כרטיס מסך חזק. למה כבר לשדרג? חכה קצת זמן.....

פורסם

ממש,ממש לא שווה לך לדעתי..וזה בעיקר בגלל שהלוח אם שלך הוא עלק SLI,אבל בעצם אם תחבר עליו שני כרטיסים הם ירוצו בX8 ולא בX16 וזאת כבר פגיעה משמעותית בביצועים,שגם ככה כפי הנראה לא יהיו גדולים בצורה מדהימה מהביצועים של הכרטיס הנוכחי שלך..

פורסם

לא שווה לך (ויש לי 9600GT SLI) חבל על הכסף של השידרוג, באמת כדאי שתשאר עם הכרטיס מסך שיש לך הוא מצוין, חכה לדור החדש של הכרטיסים ואז תבצע שידרוג .

בקשר ל X8 X16 הפגיעה היא ממש ממש לא משמעותית, אם בכלל, אבל זה כבר בלי קשר .

יום טוב שפיץ .

פורסם

חכה כבר ל99XX וHD4XXX.

וזה לא משנה אם זה X8 או X16, זה לא ישנה כלום בביצועים.

פורסם

ממש,ממש לא שווה לך לדעתי..וזה בעיקר בגלל שהלוח אם שלך הוא עלק SLI,אבל בעצם אם תחבר עליו שני כרטיסים הם ירוצו בX8 ולא בX16 וזאת כבר פגיעה משמעותית בביצועים,שגם ככה כפי הנראה לא יהיו גדולים בצורה מדהימה מהביצועים של הכרטיס הנוכחי שלך..

אתה לא צודק בקשר ל- X8 וה- X16.

לא מזמן התפרסמה כתבה באחד האתרים הכי גדולים והוא: www.tomshardware.com על ההבדל בין PCI-E 2.0 החדש לבין X16 לבין X8 לבין X8 ולבין X4 , צר לי לאכז אותך אך... כאשר אותו הכרטיס הוגבל למהירויות כגון X4 ו- X8 במקום X16 הייתה ירידה של 2-3 FPS.... וזה גם לא ברוב המקרים שלא לדבר בכלל על ה- PCI-E 2.0 החדש שאמור כעיקרון להכפיל את רוחב הפס שעד שיגיע כזה כרטיס מסך אפשר לחלום ביינתים, אבל כן, עדיף עכשיו להוציא את זה ולתת תמיכה לעתיד.

כמובן ברזולוציות גבוהות ופילטרים במאמץ מלא מלא, היה הבדל של כמה אחוזים בין X8 לבין X16 אבל זה בגדר אחזוים בודדים.

אז לא, לא תהיה לו שום ירידה בביצועים.

פורסם
  • מחבר

ספק חדש לדור החדש של כרטיסי מסך אני צריך לקנות? אם אני ארצה לקנות כרטיס 9900 אחד לא SLI ללוח שלי?

או אפילו 9800 X 2 ?....

או עוד אפשרות אם אתם אומרים שזה לא כזה רציני הקטע של ה 8 X SLI אולי אפשק לקנות ספק חדש ועוד 8800 יד שניה

באיזה 700 שקל אולי זה יהיה יותר משתלם?

פורסם

למה???? :nixweiss:

כמה אתה חושב שזה יתן לך?

חבל על הכסף חבר, יהיו הבדלים אבל לא כאלה ששווים יותר מ100 שקל.

עזוב ,רד מזה ,אתה סתם לחוץ לשדרג, תחכה לדברים הבאים שיצאו כי אני לא מאמין שאתה סובל במשחקים,

ובקשר לספק שלך אני מאמין שאכן הוא יחזיק כרטיס אחד כמו 9800 ,אבל 2? אני לא בטוח, בכל מקרה, תחכה קצת אל תהיה פזיז חבל על הכסף הזה ,תשאיר אותו לזמנים "קשים" יותר :P

פורסם
  • מחבר

פשוט קריסיס לא רץ משהו... חשבתי אם אני אפעיל SLI בלוח שלי אולי זה יתן תוספת ביצועים מטורפת

אני מופתע שאמרתם לי ש SLI של 2 8800 לא יתן לי כל כך תוספת ( בדמיון שלי שני 8800 עובדים ביחד מריצים קריסיס חלק )...

חוץ מקריסיס אני לא לחוץ כל כך לשדרג פשוט חשבתי שגם ככה אני אצטרך ספק חדש לכרטיסי דור הבא

אז אולי אפשר לשים עוד איזה 700 שקל גג 900 ולהביא עוד 8800 או למכור את שלי ולהביא איזה שני 9600 אבל אם אתם אומרים שזה לא נותן הרבה אז כנראה שאני לא אעשה את זה בסוף.

עכשיו ב מארק 2006 אני מקבל איזה 11000 עם אוברקלוק וראיתי באיזה מקום ש SLI מקבל 20000 ככה.

פורסם

אבל אתה יודע את העובדה שעם כל הכבוד ל3DMARK06 ,מבחן הביתועים האמיתי הוא איך המשחק זז לך ולא שום דבר אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים