עבור לתוכן

התלבטות קשה

Featured Replies

פורסם

יש לי ווינדוס ויסטה אולטימט SP1 כדיי לי להתקין ולהתחדש או שלהמשיך לזרום עם האקס פי

שמעתי שיש שיפורים רבים לאחר ה SP1 אבל אני מעדיף לשמוע את דעתכם האישית כי לפי ניסיוני באתר הזה אתם הכי תותחים בעולם המחשבים

אז לפני שאתם אומרים דיי כבר אם השאלות האלה!!!! ואני יודע "שחפרו" כבר על הנושא ויש הרבה דיונים אבל הדיונים קצת ישנים והרצתי חיפושים של שעות ועדיין לא הגעתי לתשובה מספקת

תודה רבים לעוזרים

פורסם

איך שתרצה אחי ..

אני מדבר על עצמי , טוב לי יותר עם XP , ונוח יותר , אין הרבה סיבוכים , כל מה שאני צריך יש והכל עובד לי סבבה

מצד שני אני לא רוצה לשדרג לויסטה כי בעיניי היא מערכת הפעלה לא משהו (לפי דעתי) , האבטחה שלה גבוהה יותר מהXP

איך שבא לך , זה עניין מה נוח לך יותר לעבוד איתו , XP או ויסטה ..

תתקין XP , תראה איך הולך , לא כל כך רוצה להמשיך , מגבים ועוברים לויסטה

פורסם

עבדת פעם עם ויסטה?

אם זה סתם בשביל ההתלהבות הראשונית, תתקין את הויסטה על VIRTUAL PC ותעבוד איתה קצת תראה אם היא מתאימה לך.

מבחינת ביצועים, המחשב שלך חזק, לא תיהיה בעיה.

מבחינת דרייברים, כל עוד אין לך רכיבי חומרה\ציוד הקפי ישן מאוד, גם כן לא צריכה להיות שום בעיה (לפחות לא בגרסת ב-32 ביט).

פורסם

גם VirtualBox יעשה את העבודה.

פורסם

לך על ויסטה, מערכת נהדרת.

אני באמת לא מבין אנשים שאומרים שויסטה, מסובכת וכו', היא הרבה יותר נוחה, עם המון פיצ'רים שהופכים את העבודה מול המחשב לנוחה יותר.

כמו חיפוש מהיר בכל פינה במערכת, אם אני צריך תוכנה למשל, אני כותב אות או שתיים משם התוכנה בSTART SEARCH והיא מופיע לי.

החיפוש בויסטה הוא ללא ספק אחד הדברים היעילים והנוחים ביותר.

פורסם

לך על ויסטה, מערכת נהדרת.

אני באמת לא מבין אנשים שאומרים שויסטה, מסובכת וכו', היא הרבה יותר נוחה, עם המון פיצ'רים שהופכים את העבודה מול המחשב לנוחה יותר.

כמו חיפוש מהיר בכל פינה במערכת, אם אני צריך תוכנה למשל, אני כותב אות או שתיים משם התוכנה בSTART SEARCH והיא מופיע לי.

החיפוש בויסטה הוא ללא ספק אחד הדברים היעילים והנוחים ביותר.

זה נתון לויכוח ועיניין של טעם

פורסם

שאלת המאה אחי... תתקין בנתיים בצורה שיהיה לך את שתיהם.... תתרשם ותחליט...

אגב רוב הפיטצ'רים הויזואלים שיש בויסטה אפשר לקבל גם בXP לדעתי האשפים והדברים העיקריים משנים יותר....

(אני לא יודע אם זה כזה חוקי אם לא אני אשמח לקבל הודעה בפרטי על זה לפני שמרחיקים אותי לחודשיים אבל יש גם directx 10 לXP )

פורסם

שאלת המאה אחי... תתקין בנתיים בצורה שיהיה לך את שתיהם.... תתרשם ותחליט...

אגב רוב הפיטצ'רים הויזואלים שיש בויסטה אפשר לקבל גם בXP לדעתי האשפים והדברים העיקריים משנים יותר....

(אני לא יודע אם זה כזה חוקי אם לא אני אשמח לקבל הודעה בפרטי על זה לפני שמרחיקים אותי לחודשיים אבל יש גם directx 10 לXP )

הוא לא מוצלח בשיט.

זה עדיין לא זה.

פורסם

אחי לך על XP ותעזוב אותך משטויות...

ויסטה פשוט לא נוחה .. זה גם עניין של טעם , ניסיתי אותה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים