פורסם 2008 באפריל 2617 שנים רציתי לעשות שהמחשב יפעל ע"י סיבוב מפתח כמו באופנוע/מכונית רציתי לדעת עם זה בר ביצוע ואם כן איך עושים זאת ואיפה אפשר לקנות מפתח שכזה תודה מראש
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים רציתי לעשות שהמחשב יפעל ע"י סיבוב מפתח כמו באופנוע/מכונית רציתי לדעת עם זה בר ביצוע ואם כן איך עושים זאת ואיפה אפשר לקנות מפתח שכזה תודה מראש אפשרי אתה יכול לחבר מפסק עם מפתח לאחד החוטים לPW סוויץ שעל הלוח כה כול עוד שלא תפתח תסוויץ אתה לא תדליק תמחשב כשאתה פותח אתה לוחץ על הכפתןר הדלקה במחשב אחרי פתיחת הסוויץ
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים מחבר התכוונתי שסיבוב עצמו יפעיל את המחשב ולא יאפשר לפתוח את המחשב דרך הכפתור
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים ישנו מפתח חשמלי שכמו שאמרתה על ידי סיבוב המפתח בתוך המנעול הוא מתופעל כמו מפסק ON-OFF על ידי סיבוב זה עולה בערך 21 שקל אין לי מושג איפההיה פה אשכול שמישהו עשה את זהוכמו המפסק זה אותו החיבור ואין בעיה לחבר
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים אני קניתי אחד כזה מראשל"צ, תחפש בפורוםאבל זה לא כמו סוויץ שחוזר אחורה, צריך לסובב בחזרה אחרי שניה.
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר יש סוויץ שחוזר אחורה כי אין לי כוח לסובב כל פעם מחדש אני רוצה כמו של מכונית עם אין כזה כנראה שאני אסתפק במפתח החשמלי הזה
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים יש סוויץ שחוזר אחורה כי אין לי כוח לסובב כל פעם מחדש אני רוצה כמו של מכונית עם אין כזה כנראה שאני אסתפק במפתח החשמלי הזהאתה יכול לנסות לחפש
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים אתה תמיד יכול לבנות אחד. לקחת מנגון של מפתח, וכמובן את המפתח שלו, בפעולת סיבוב, שהוא ילחץ על הכפתור הדלקה, (מקל ציר, או כל אילתור שתמצא בבית) וכמובן קפיץ שמחזיר אותו למקום. (לעצלן כמוך) מאד פשוט לבניה, ויתן סיפוק אדיר כשזה יעבוד.
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים אם אתה רוצה להיות מקורי תפרק את ה"קיק" מאיזה שהו קטנוע ותנסה לחבר אותו למחשב ,עכשיו ברצינות את הסוויץ הזה אתה יכול למצוא בחנויות אלקטרוניקה אבל אני בספק אם תמצא משהו שחוזר כי זה לא מיועד לפוזה אז אתה יכול לנסות להכין אחד לבד תיקח את המנעול הרגיל שיש בדרך כלל במגירות או תיבות דואר
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים לפני כמה שנים עשיתי משהו כזה. הרכבתי סוויץ' של סיטרואן BX במחשב. עבד יופי. אם אתה משיג סוויץ, פשוט תבדוק את החוטים שלו עם מולטיטסטר עד שתמצא את אלה שמתקצרים כאשר אתה מסובב את המפתח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.