פורסם 2003 במאי 622 שנים מחבר יכול להיות שבמחשב הישן היה פעם 98 ובחדש לא ? מאד ! פעם היה בו 98 אח"כ 2000 pro ורק היום התקנתי את הxp אבל גם פירמטתי אותו היום ... למה ?? יש לך קצה חוט ?
פורסם 2003 במאי 622 שנים היתה לי פעם בעיה דומה עם סורק פרלליקניתי אותו בשעה שהיה לי WIN98 ואחר כך ME ובסוף התקנתי XP והכל היה בסדריום אחד החלפתי דיסק וביצעתי התקנה נקיה של XPפתאום הסורק לא זוהה יותר על ידי XP למרות שהמדפסת ששורשרה אליו עבדה מצויין ולא עזר כלום.בסוף התעצבנתי ומכרתי אותו ב 100 שקל לחבר עם 98 (וכיום יש לו XP על ה 98) לדעתי XP עובדת בשיטה אחרת מ 98 ומכאן הבעיה, היא מצפה לזהות את האביזר לפני שהיא מתקינה לו את התוכנה.ובחיבור פרללי אי אפשר לזהות את המוצר מראש.
פורסם 2003 במאי 722 שנים נסה לכנס לאתר של החברה ולהוריד משם דרייברים לסורק.www.canon-asia.com/downloads/drivers/scanner/scp382.exewww.canon-asia.com/downloads/drivers/scanner/sgt223.exe
פורסם 2003 במאי 722 שנים אני לא בטוח שהבעייה היא דווקא בXP משום שלי יש בעייה דומה עם המחשב של אחותי.לשנינו יש XP שהותקנו על נקי אבל ממקורות שונים. אצלי הסורק פועל ואצלה לא.לדעתי זה בעייה עם גרסאות מסויימות של XP אם זאת בעייה בXP.
פורסם 2003 במאי 722 שנים יש אפשרות שזאת בעיה של חוסר תאימות של הלוח אם עם הסורקויש גם אפשרות שהחיבור הפרללי שלך פשוט דפוק וחלק מההתקנים הוא לא מזהה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.