עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחפש קירור לזכרונות ולהארד דיסק מישהו יכול לעזור?

Featured Replies

פורסם

אני עוד כמה ימים מוציא את אחד ההארד-דיסקים שלי החוצה להיות כונן E-SATA הקטע ששמתי לב שהם די מתחממים משהו כמו בין 40 ל60+ והסיבה היחידה שאני רוצה לקרר אותו (בעתיד הקרוב אותם אני יביא עו 500GB שיהיה פנימי) כי הוא סתם תורם למעלות הכלליות של המערכת והוא מוסיף עוד טיפה חום לגם ככה כבשן שיש לי שם כבר...אז אתם חושבים שהקירור LED הזה או לא יודע מה שווה משהו בכלל? (עריכה: אהההה אוקי זה מאורר עם LED..)

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1688

ולזיכרונות אני הולך לעשות אוברקלוק חמוד אבל שוב בכללית סתם רוצה שישרור בתוך הכור שלי מעלות סבירות אז חשבתי על הקירור של Thermalright

הדגם הישן

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=228

הדגם החדש

http://skypc.co.il/pl_product~HR-07-DuoL~18~0.htm

אתם חושבים שהדגם החדש שווה את התוספת של ה50 שקל או שזה לא משנה כל כך...??

פורסם
  • מחבר

אהה ותגידו עדיף מארז FULL TOWER??...ז"א בישביל קירור אופטימלי?...איך שאני רואה את זה יותר מקום יותר אויר יותר תנועה של אויר ויותר קור לא?

פורסם

1. הקירור לHDD זול וטוב.

2. אילו זכרונות יש לך ? (דגם) בעקרון ההבדל שני הדגמים לקירור הזכרונות של Thermalright: הדגם הראשון מקרר את שני צידי הזכרונות ע"י קירור סנפירים משותף והדגם השני כולל קירור סנפירים נפרד לכל צד של הזכרון, תלוי מה אתה צריך - תלוי ברמה הOC וטמפ' העבודה של הזכרונות.

3. מארז Full Tower לא בהכרח עדיף, מהסיבה שהוא צריך מאווררים חזקים=רועשים יותר כדיי ליצור סירקולציה אופטימלית, לרוב עדיף להישתמש במארזים כאלו לשילוב קירור מים\גז או למשתמשים אשר מרבים בכוננים או כל דבר אחר שמצריך מקום.

פורסם
  • מחבר

Mushkin 4GB - 2X2GB 1000MHZ XP REDLINE 5-5-5-15

אז רגע מה עדיף את הדגם החדש עם הסנפיר המשותף?..או את הדגם הישן עם הסנפיר הנפרד?

פורסם

הבחירה בין שני פתרונות הקירור תלוייה בטמפ' שהזכרונות פולטים, אם הם ממש רותחים (מעל 60 מעלות), אז הייתי בוחר בHR-07 הרגיל, כיוון שכל אחד משורת הסנפירים יקרר בנפרד כל צד של הזכרונות , אם הם לא ממש חמים , מתחת ל55 מעלות הייתי בוחר בHR-07 Duo, כיוון ששורת סנפירים אחת תצליח להיסתדר עם החום הנפלט משני הצדדים ובנוסף הייתי ממליץ לא להשאיר את הHR-07 Duo במארז עם סירקולציה לקוייה באזור הזכרונות.

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור עדיף את הסוג הישן עם שני הסנפירים שגם עולה בעצם 30 שקל פחות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.