פורסם 2008 באפריל 2517 שנים שלום לכולם , המעבד שלי מגיע לטמפרטורות מטורפות ,65 מעלות בזמן מנוחה .קניתי מאורר חדש של Tearmaltake V1 והחלפתי את המשחה הטרמית לפי ההמלצות של המדריך באתר ,ושום דבר לא מצליח לקרר את המעבד , ההחלפה של המאורר הצליחה להוריד את הטמפ' ב2-3 מעלות.אני לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה .(הסיכוי שהמאורר מורכב לא נכון הוא קלוש )למישהוא יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה.תודה
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים אולי נדפק הסנסור? תבדוק בסנדרה מה רשום. ואם גם שם זה ב60+ אז תעשה BURN (של הסנדרה) ותשים בהתחלה הגבלה של ממש 3 מעלות למעלה. אם זה לא יעלה 3 מעלות בBURN אז כנראה שהסנסור דפוק... [br]פורסם בתאריך: 25.04.2008 בשעה 17:55:47 לא נראה לי שאתה בכלל אמור לעבור את ה60 מעלות עם המעבד הזה...
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר כן יש זרימה די טובה של אויר.לגבי הסנסור נראה לי שהוא בסדר מכיוון שהמחשב מכבה את עצמו מהטמפ' הגבוהות.
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר אני מוסיף תמונת מצב של המחשב אחרי 5 דק' שהוא עבד.למשהוא יש עוד רעיונות??[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים תעצור את המאורר לכמה דקות ותראה אם הצלעות מתחממות. אם הן ממש חמות למגע אז ההתקנה בסדר, אם הם לא ממש חמות אז ההתקנה לקויה.אם המעבד שלך באמת על 70 אז אתה צריך להרגיש שהצלעות ממש חמות גם עם מאורר עובד. לאיזה כיוון המאורר דוחף אויר?
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים מחבר תודה רבה על כול התגובותבסופו של דבר הבעיה הייתה באמת בהרכבה שלי .הרכבתי נכון ועכשיו אני עומד על 42 מעלות בזמן מנוחה .אז באמת תודה וסליחה על ההטרדה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.