עבור לתוכן

איך לנקות אבק מהפילטר הקדמי במארז TT EUREKA?

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי איך אני מגיע למאוורר הקדמי ומנקה את הפילטר מאבק.

אם אפשר לקבל צעדים ברורים זה יהיה מעולה.

לפי ההרגשה שלי ולפי מה שקראתי באינטרנט המאוורר הקדמי שווה לת*ת.

אני רוצה להחליף אותו במאורר מהיר ואפקטיבי יותר ועם זאת לא רועש יותר מ30DB.

למישהו יש המלצה למאוורר כזה? הוא צריך להיות בעל אותם מימדים ואותו עומק כמובן.

עוד דבר, הדלת הקדמית מפריע לכניסת האוויר אז מה הקטע פה? צריך להשאיר את הדלת פתוחה כל הזמן בימי הקיץ?

דבר נוסף, המארז די גרוע בסינון אבק והצטבר לי טונות של אבק בכל החלקים במחשב, לפי דעתי זה נובע מהדלת הצידית שיש בה גריל ענקי לכניסת אוויר אבל ללא פילטר.

מה אתם ממליצים לעשות?

די מאוכזב מהמאז.

תודה.

פורסם

אני לא כל כך מכיר את המארז שלך אבל אני יכול להגיד לך שאצלי במארז sagitta בשביל להגיע לנקות את המאורר הקדמי אני מפרק את כל הפאנל הקדמי

ובדרך כלל יש מתחת לפאנל הקדמי של המארז חור כזה בצורת מלבן שמשם מוזרם האוויר למאוורר הקדמי עם אני לא טועה..

פורסם
  • מחבר

כן זה בטוח הדרך ראיתי גם בביקורת באינטנרט אבל אין לי מושג איך מסירים את זה.

ניסיתי לפרק את הפאנל הקדמי אבל אז אחד הפלסטיקים שמחזיקים אותו נשבר והתעקם.

אין שום כפתור או משהו,

אולי צריך להסיר את כל הפנאלים הצדיים ואז לעשות משהו?

באנטק הקודם שהיה לי פשוט יכולתי למשוך את הפילטר מלמטה עם כפתור :(

יש מסנן אבק שאפשר לקנות לגריל הענק בצד? נכנס מלא אבק.

לא שווה את ה850 שקל ששילמתי עליהם.

פורסם

בדרך כלל בשביל לפרק אותו יש ברגים מבפנים... או כפתורי לחצי כאלה שמצמידים אותם ודוחפים (משני צידי המארז)

אצלי במארז אני פשוט מכניס את אצבעות מתחת לכל הפאנל הקדמי בחור של הוורור משוך בקלות והכל מתפרק...

פורסם

אם אני זוכר נכון, המארז שלך זהה למארז הישן (SHARK )שלי מלבד הפנל הקדמי.

כמו שכבר אמרו כאן, הסרת הפנל מתבצעת ע"י 6 "קליפסים" יש איזה 1 או 2 שלא נוחים במיוחד ללחיצה, בייחוד בצד הימני

רק להזהר על החוטים שיוצאים מהפנל (הפעלה, ריסט ולדים), להוריד את הפנל בעדינות, ואז תוכל לגשת למאוורר

סה"כ הוא מאורר סביר, שלא עושה יותר מידי רעש

פורסם

30DB זה די רועש למאוורר. אם תשים פילטר אתה תפגע בזרימת האוויר, בעיקרון נהוג לנקות את המארז מאבק לעיתים קרובות.

גריל זה מספיק טוב, מונע מחפצים גדולים וקלים להישאב ולדפוק את המאוורר, פילטר יפגע בזרימה.

פשוט תנקה. עם שואב אבק קטן, או פן, יש מדריכים באתר.

את המאוורר הקידמי הסבירו לך איך להוריד, אנלא מכיר את המארז שלך, אבל תבדוק אולי מתחבא לך קליפס או משו מתחת לאחת הדלתות הצדדיות, זה לא עולה כסף לבדוק. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים