עבור לתוכן

קפיצת אחוזי CPU - ועוד שאלה על ויסטה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, 2 שאלות לקהל**:

יש לי ויסטה הום פרימיום על לפטופ עם 2 ג'יגה זיכרון ומעבד ליבה כפולה 2 גה"צ. (לפטופ של לנובו T61)

הלפטופ חדש, אצלי שבוע, ואני יודע לגלוש בלי שיידבקו לי דברים על המחשב ככה שהסיכוי שרכשתי רוגלות ועניינים בשבוע הזה די נמוך.

יותר מפעם אחת קרה לי, שפתאום הוויירלס נכבה, ואז אחוזי הCPU קופצים לערכים מטורפים של 60% ולא יורדים. וכמובן שאז כל פעולה על המחשב נעשית בעייתית, ואני לא מצליח להדליק בחזרה את הוויירלס.

עד כה זה קרה פעמיים, ופעמיים עשיתי ריסטארט והכל הסתדר, אבל זה לא פיתרון לבעיה (זה לא שהמחשב דלוק וכל היום טוחן עבודה, כולה כמה קבצים באקרובט, פיירפוקס ומסנג'ר).

ועוד שאלה על ויסטה - כשאני בא להוריד SP1 לויסטה באתר של מייקרוסופט רשום (בתרגום חופשי) : "אם אתה משתמש בעמדה אחת, אל תוריד את העדכון, השתמש בווינדוז אפדייט" למה זה רשום, מה הבעיה להוריד את זה אם אני משתמש בעמדה אחת? מה האינטרס שלהם לכתוב את זה?

**אם אני צריך להעביר את החלק הראשון לפורום ניידים ואני לא בכתובת הנכונה אז תגידו...

פורסם

אממ הם רושמים את זה כי אם זה למחשב אחד עדיף להוריד מWINDOWS UPDATE כי שם הוא מוריד רק את האפדייטים שחסרים לך + SP1 לאומת זאת SP1 STANDALONE מאתר מיקרוסופט גדול משמעותית כי הוא כולל גם את הכל העדכונים החל מויטסה RTM עד SP1.

מה גם שWINDOWS UPDATE גם בודק אם המחשב שלך מוכן לSP1 (אין בעיות דריברים וכו').

פורסם
  • מחבר

אז כדאי להוריד? כי כרגע בwindows update מופיעים רק עדכונים לא רלוונטיים כמו מייקרוסופט סילברלייט. מה שהוא קורא optional updates..

(ממה שהבנתי מההודעה שלך זה שאין באמת צורך להוריד)

(וכמובן, תודה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים