עבור לתוכן

שאלת חיבורי חשמל ל 9800GTX

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיות ביצועים קשות עם 9800GTX של eVGA.

יש לי ספק 600W OCZ עם שתי יציאות pciE16 6PIN ועוד יציאה 2PIN (מה עושים איתה??), במיוחד בשביל להחזיק בעתיד הקרוב עוד 9800GTX.

הבעיה שהכרטיס הנוכחי לא מצליח לתפקד אם מחובר אליו רק חיבור אחד... הוא צריך את שני החיבורים מהספק כדי לעבוד. עם רק אחד מחובר, משחקים בקושי מצליחים לתפקד, אפילו בתפריטים! ככשניהם מחוברים הכל רץ חלק מעולה.

מה אני אמור לעשות? זה אמור להיות ככה בכלל או שמשהו לא תקין? קניתי את הספק הזה כי הוא מספיק חזק ותומך מראש ב-SLI אבל כמו שזה נראה אני אצטרך להחליף ספק אם אני רוצה עוד 9800.... יש למישהו פתרון?

זה הספק:

http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_600w_stealthxstream_power_supply

פורסם

אני מניח שיש לך חיבור של 6 ו8 פינים בכרטיס מסך.

יש לך 2 חיבורי 6 פינים בספק וחיבור אחד של 2 פינים.

אז פשוט תחבר 6 ל6

6ל8

ו2ל8

ואם אם זה 4 פינים ולא 2 (נשמע לי קצת לא הגיוני 2 פינים) אז תחבר שניים מהם ל8 ביחד עם ה6.

ואז כל החיבורים יהיו מחוברים והכרטיס יהיה בפול פאוור.

פורסם
  • מחבר

לא, בכרטיס יש שני חיבורי 6 פינים.

לספק יש גם שני 6 פינים, פלוס 2 פינים שאפשר לחבר ביחד עם אחד מה-6 אם הכרטיס רוצה 8.

בשורה התחתונה מסתבר שהכרטיס הספציפי הזה דורש שני חיבורים של 6 (לפי האתר של eVGA).

הספק הזה מספיק חזק בשביל להחזיק שני כרטיסים (הדרישה היא סדר גודל של 550) אבל פשוט חסרים לו חיבורים?

יש איזה פתרון חוץ מלהחזיר אותו לחנות (הם ידעו שזה עומד להיות SLI ולא שמו לב כנראה)?

פורסם

יש כבלים שצח אחד שלהם הוא 6 פינים והצד השני הוא חיבור פולקוס רגיל של הספק (החיבור שאותו מחברים לHD, לצורב וכו'.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים