פורסם 2003 במאי 1522 שנים כמה אני שמח שהייתי בחיל הים .קודם כל האוכל בסדר.דבר שני מתוקף תפקידי בש13 בלבנון רק שעות הלילה היו חשובות לי ולצוות שאותו נהלתי ,ולכן היינו מסתפקים בארוחת צהרים וערב (השקמה היתה ב 1400 וסיום יום עבודה היה ה 0600 ) .אני בספק רב שמשהו עם קצת שכל הגיש אוכל מצחין !לי יש בעיה קשה להאמין לאותו "חרד" שהשתחחר.למה לא פנה למפקד הבסיס !!!למה לא לרמטכ"ל ?למה לא דן חלוץ מהכרות אישית שלי איתו כשהיה ראש אג"ם הוא ממש לא מתעלם מחיילים גם לא כשהם רב"טים (הגרדה שלי בפעם הראשונה שדברנו).ממש מוזר ולא נשמע הגיוני .
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מחבר כמה אני שמח שהייתי בחיל הים ....מתוקף תפקידי בש13... אתה מתכוון למה שאני חושב שאתה מתכוון?
פורסם 2003 במאי 1822 שנים שייטת 13, הקומנדו הימי , איפה שגדי סוקניק שירת. עוד דבר, בה"ד 7 זהו בסיס הדרכה שנמצא במחנה גדעונים מול צריפין, שייך להדרכת חיל הקשר. בכל אופן, קורים מקרים כמו שהטבח הזה תיאר (איזה בלאי , יותר מחימושניקים...חחח...) אבל לי יש חבר טבח והוא אמר שדווקא אין דברים כאלו, לדעתי זה תלוי בבסיס, כי בגדודים קרביים, וכל מני בסיסי הדרכה לחי"רניקים וקצינים האוכל דווקא מצויין (לפי מה ששמעתי מחברים שכבר התגייסו). חוץ מזה, אתם כאילו בצבא...מה ציפיתם? אתם יודעים מה זה צבא ברוסיה, אבא שלי שירת בצבא הרוסי 5 שנים ודוד שלי שירת 10 שנים, וכשהם שמעו שיש אנשים שחוזרים כל יום הביתה, ושמקבלים טונה ולוף הם אמרו לי שניהם "איזה מפונקים!", בוא נאמר שיש יותר גרוע, וכשאתה בצבא, אתה במסגרת נוקשה, אתה לא בבית ולא במסעדה, ומה שנותנים לך תאכל, ותחטוף קילקול קיבה, קיבלת ג'
פורסם 2003 במאי 1822 שנים חחח מפיסטו אח שלי עכשיו משרת בחיל הים והוא מתלהב מהאוכל ;D , כנראה באמת משקיעים שם אה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.