פורסם 2008 באפריל 2517 שנים אני מתלבט בין שני הנגנים הנ"להמחיר אינו משמעותי,כיוון שאני מקבל את הנגן כמתנה מהדודים באמריקה.אני יודע שב605 יש הרבה יותר מקום כך שהוא נמצא ביתרון מבחינתיאבל מה שבאמת חשוב לי זה האיכות של המוצר והערך המוסף שלולמשל באיזה מן הנגנים אם בכלל אפשר לגלוש באינטרנט בחופשיות?האיכות של הוידאו אן הסאונד אינם חשובים לי. כך שבאמת הדבר העיקרי שחשוב לי זה מאיזה נגן אני אהנה יותר, תתיחסו אלי בתור ילד קטן שאוהב לשחק עם הצעצועים האלקטרונים שלותודהאורי
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים לא מכיר את השני, רק יודע שבחלק מהarchosים יש אפשרות לאינטרנט אלחוטי, ולהתקנת דפדפן איכותי מאוד. אבל צריך לוודא את זה לפני שקוניםראיתי archos וזה מכשיר מדהים.נסה גם פורום גאדג'טים.
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים אני חושב שהcowonq5w מגיע עם ווינדוס אמיתי.. תבדוק את זה. יש לו גם USB-HOST - דבר שמאוד אהבתי!את ה605 יש לחבר שלי, מכשיר מדהים! עממה כל התוספות הנחוצות (WIFI, משחקים וכו') נמכרות בנפרד בתוספת תשלום.אם היית שואל אותי, הייתי הולך על cowonq5w.
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים ה- Q5 נגן מדהים!קצת מעליב לקרוא לו נגן למען האמת, הוא מחשב UMPC לכל דבר וענייןמבחינת מוסיקה iaudio היחידים שמאפשרים תמיכה בניגון קבצי FLAC,הייתי ממליץ לך להמתין מעט לירידת מחיר ואז לקנות אותו(כרגע 2700ש"ח בארץ)או להזמין מחו"ל- שם יש גם גרסאת 40GB שזולה יותר משמעותית(בארץ מביאים רק את ה60GB)ובנתיים לראות קצת ביקורות
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים או להזמין מחו"ל- שם יש גם גרסאת 40GB שזולה יותר משמעותית(בארץ מביאים רק את ה60GB)הוא אמר שהוא מחפש כמה שיותר מקום... אתה משווב 40-60GB עם מה שיש לארקוסים השונים???
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים תגיד מה שאתה רוצה, 40 ג'יגה זה לא מעט וגם לארכוס יש גרסאות עם פחות...חוץ מזה שגם לQ5 יש אינטרנט אלחוטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.