עבור לתוכן

מחפש המלצה לרמקולים (2.1) כמה שיותר זולים

Featured Replies

פורסם

אני מחפש רמקולים לחדר קטן יחסית אז לא צריך שיהיו חזקים במיוחד, חשוב שיהיה בהם חיבור לאוזניות.

חשבתי על ה S200 או S220 של LOGITECH הם מאוד זולים והביקורות עליהם יחסית טובות. כשאי לקנות רמקולים כאלה?

אם לדעתכם לא כדאי אז כניראה שאני אחפש כסף ל VS2421 אבל מעדיף משהו זול יותר :-\

פורסם

ה VS מאד לא מומלצים. הלוג'יטק שהזכרת עדיפים.

פורסם

ה VS מאד לא מומלצים. הלוג'יטק שהזכרת עדיפים.

אתה בטוח שהלוג'יטק האלו שעולים כמעט מחצית מה2421 עדיפים עליהם בשמע? אני בספק.

ה2421 כמעט כמו הATP3, וזה ידוע שהATP3 טובים מהלוג'יטק.

פורסם
  • מחבר

הצליל של ה VS טובים הבעיה איתם היא רק רעשי רקע שנוצרים ממגנטיות/גלי רדיו, אין אצלי מה שיגרום לבעיה כזאתי חוץ מפלאפונים שגם ככה לא כל כך בשימוש.

הבאס של ה LOGITECH יתנו באס נורמאלי או צלילים מגעילים ומעצבנים (מרוח ולא מדויק)? אני מחליף את הרמקולים שיש לי רק בגלל הבאס, לא חשוב לי העוצמה כל כך יותר חשוב לי שיהיה צליל ולא רעש :P

פורסם

איזה רמקולים יש לך עכשיו שהם נותנים לך באס נמוך מדיי/באיכות גרועה?

פורסם
  • מחבר

מערכת ישנה :P משהו זול וגרוע שהיה בבית, אנחנו משתמשים בהם זמנית עד שנקנה רמקולים.

פורסם

מערכת ישנה שעומדת בפני עצמה עם מגבר או רמקולים ישנים למחשב? כי יש הבדל בין ה2.

בכל מקרה על הATP3 בטח שמעת, מה דעתך עליהם?

פורסם
  • מחבר

כתבתי מערכת ;) אבל זאת מערכת ממש גרועה.

ל ATP3 אין חיבור לאוזניות וגם הם יקרים מידי.

פורסם

אם תוכל להשיג את ה2421 (לא שהם לא זולים, בKSP הבנתי שמוכרים אותם ב310 ש"ח עפ"י המשתמש matandayan) לעניות דעתי הם יהיו עדיפים על הלוג'יטק שהוזכרו כאן.

פורסם
  • מחבר

אכן מחירם 310 שקל במזומן.

כל הדגמים שרשמתי מ KSP, אבא שלי עובד ליד החנות שלהם בירושלים אז זה נוח ודברים כאלה זה לא משנה מאיפה קונים.

ניראה מה יהיה, יכול להיות ש 310 שקל יהיה טיפה יותר מידי כסף ואז ניקנה אחד מהזולים :P בכל מקרה כניראה ששלושתם משתלמים ושלושתם אמורים לתת צליל נעים יחסית למחיר.

פורסם

הלוג'יטק האלה מעפנים לגמרי... לפי דעתי כבר עדיף איזה קריאייטיב SBS 370\ 380, או A200.... או אם תמצא אאקן E199 (אמורים לעלות סביבות ה200 ש"ח ולפי דעתי הכי טובים מחיר הזה.)

לגבי ההשוואה של הלוג'יטק לאלטק לנסינג- זה פשוט טיפשי. אין לי תגובה אחרת לכזה דבר...

פורסם

אם אני לא טועה, S200 וS220 זה בעצם אותו הדגם רק שבS220 הוסיפו לו שלט. אם זה חשוב לך זה רק הוספה של 10 שקל לא משהו קריטי.

אם אתה יכול לעלות בתקציב אז קנה VS2421 רמקולים הרבה יותר איכותיים.. אם אין לך ראוטר או שלא תשים ליד הרמקולים טלפון סלולרי לא צריכה להיות סיבה של רעשי רקע.

פורסם
  • מחבר

טוב אז כניראה שאני אקנה את ה VS2421, הדבר היחיד אצלי שיכול לגרום להפרעות ויכול להיות קרוב למחשב זה פלאפונים.

פורסם

ואל תשכח להרחיק גם את השלט שלהם מהרמקולים, יש שמתלוננים שגם זה עושה רעש סטטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים