עבור לתוכן

פעולת מאוורר אינטנסיבית בזמן גלישה

Featured Replies

פורסם

היי אנשים,

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים בדיוק, אבל עושה רושם שכן, אז הנה העניין:

יש קטע מאוד משונה במחשב שלי. הוא עושה רעשי מחשב רגילים רוב הזמן, והוא די שקט. אבל כשאני גולש ב-ynet (ספציפית), אחרי כחצי דקה עד דקה מהירות מאוורר ה-CPU שלי עוברת מ-0 (או מספר מאוד נמוך) ל-3750. מדדתי בעזרת Speedfan. ברגע שאני יוצא מהאתר - תוך כמה שניות המהירות חוזרת להיות נמוכה מאוד ואפילו 0. יש לציין שאני גולש עם Firefox. המעבד עצמו הוא Intel Petium 4 2.8GHz בתוך מחשב Asus Barebone Vintage PE-2. מה שמוזר במיוחד שהבעיה הזו קורית רק ב-Ynet ורק דרך פיירפוקס, והיא קיימת כבר המון המון זמן. רק עכשיו ממש התחיל להפריע לי.

יש למישהו רעיון?

תודה על כל עזרה.

פורסם

זה קורה לך בYNET כנראה החל מהדף הראשי שהוא דיי עמוס בתוכן, FLASH והנפשות, מה שגורם לשימוש גבוה במעבד.

כנראה טמפ' המעבד שלך גבולית בין העלאת מהירות המאוורר לצורך איזון חום המעבד, תנסה לנקות את הגוף קירור והמאוורר שעליו בתור צעד ראשוני ואם תוכל על הדרך לרענן משחה טרמית, גם יעזור.

אם לא עוזר, כנראה תצטרך לרכוש קירור חדש ושקט - תצטרך להגדיר לנו תקציב ואיזה סוקט המעבד שלך.

פורסם

עוד רעיון זה להכנס לביוס ולשנות שם את ההגדרות של הSMART FAN.

אני לא מאמין שYNET כל כך מאמץ את המעבד שלך. אולי ההגדרות של הטמפ הן פשוט נורא נמוכות.

(נכנסים לביוס מחפשים SMART FAN - ומשנים את הטמפ הרצוייה בעוד איזה 5 מעלות למעלה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים