עבור לתוכן

720p על "19

Featured Replies

פורסם

יש לי תהייה,

ההגדרה של 720p היא 1280×720 ב-60Hz

אז מדוע כאשר אני מריץ תוכן מהסוג הזה על Samsung 931BW שיש לו רזולוציה 1440X900 (יותר גבוהה) אני לא מקבל את האיכות של HD

זאת אומרת מה הופך מסכים כמו הדל "24 לדוגמא, למסך שיכול להציג HD מלבד הרזולוציה הגבוהה שיש גם במסכי "19.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

מה זאת אומרת "לא מקבל איכות של HD"?

???

פורסם
  • מחבר

אני מתכווין שאני מריץ תוכן 720p זהה על Samsung 931BW ועל מסך CRT והאיכות בLCD לא רק שאינה נראית HD היא נחותה משל מסך הCRT

פורסם

באיזה רזולוציה אתה מריץ את ה-CRT?

מה כוונתך ל"איכות נחותה יותר"?

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה באיזה רזולוציה אני מפעיל את הCRT כשאני מריץ וידאו 720p הוא מריץ את הרזולוציה של הסרט ולא את הרזולוציה של הדסקטופ.

אבל סתם כך אני מריץ על 1024X768 את הCRT

מה כוונתך ל"איכות נחותה יותר"?

סרטים נראים הרבה יותר חד במסך הCRT

פורסם

יכול להיות שהמסך CRT שלך איכותי יותר

פורסם

נראה לי שה CRT שלך מקטין את התמונה של הסרט בגלל שהיחס שלו הוא 4:3 ושל הסרט הוא 16:9.

לעומת זאת ה LCD שלך מראה את הסרט ברזולוציה המלאה של הסרט אז בגלל זה התמונה ב CRT נראת לך יותר טובה.

או שאתה פשוט רואה "רעש" ב LCD או שהאיכות של הסרט לא משהו ואז אתה רואה כל מיני ריבועים וכאלה בשחור והוא לא ממש טוב והקונטרסט ב CRT יותר טוב אז אתה לא מבחין בריבועים האלה.

בכל אופן לא נוכל לדעת את הסיבה עד שלא נדע למה אתה מתכוון. צילום ההשוואה תעזור.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהמסך CRT שלך איכותי יותר

ממש לא, זה מסך סטנדרטי מלפני יותר מחמש שנים

נראה לי שה CRT שלך מקטין את התמונה של הסרט בגלל שהיחס שלו הוא 4:3 ושל הסרט הוא 16:9.

הגיוני אבל זה לא מסביר

והאיכות של הסרט מצויינת

אני לא מבין מה לא ברור, פשוט אין לי אפשרות לצלם את שני המסכים אחד ליד השני.

אין יותר מדי מה להסביר פשוט הLCD מציג סרטים ברמה מאוד ירודהיחסית לCRT ואני לא מבין למה, כשאני מתכווין ירודה אני מתכווין לצבעים מרוחים. אין חדות במעברים בין צבעים.

פורסם

זה לא משנה באיזה רזולוציה אני מפעיל את הCRT כשאני מריץ וידאו 720p הוא מריץ את הרזולוציה של הסרט ולא את הרזולוציה של הדסקטופ.

באמת? נגן הסרטים שלך משנה את הרזולוציה של המסך?

סרטים נראים הרבה יותר חד במסך הCRT

אם אתה מריץ תוכן של 1280X720 (שזה 720P) על מסך מלא, הוא מותח אותו ל-1440 פיקסלים, ומן הסתם זה גורם לאובדן חדות. האם גם כשאתה מריץ אותו במיפוי פיקסלים 1:1 ולא על מסך מלא, הם נראים לא טוב?

וחוץ מזה, יכול להיות שפשוט כיול הצבעים של ה-LCD שלך על הפנים.

פורסם
  • מחבר

וחוץ מזה, יכול להיות שפשוט כיול הצבעים של ה-LCD שלך על הפנים.

זה בטוח, קשה לכוון את זה ידנית , גם אחרי שהשתמשתי בתוכנה שמכיילת לא ראיתי תוצאות והחזרתי למצב המקורי.

יש איזה אתר או מקור כלשהו שמספק ערכים לכיול למסכים ספציפיים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים