פורסם 2008 באפריל 2517 שנים נניח ואתה שם על המעבד קירור אויר כמו Thermalright ifx-14 או ULTRA 120 ועל זה שם מאוררים חזקים (מעל 100CFM - ואף יותר מאחד כזה במקרה של IFX14) וכמובן שיש לך מארז מאוד מאורר, עם כמה מאוררים, עשוי אלומניום וכו' בקיצור כל האלמנטים ליצור קירור אויר מאוד מאוד איכותי וקריר. כמה הפרש ביצועים יהיה לטובת קירור מים טוב לעומת קירור אויר איכותי כזה? והאם אדם שיש לו מעבד כדוגמת סדרת האקסטרים של INTEL שפולטת יותר חום (130W ואף יותר), כדאי לו להשקיע בקירור מים? בהנחה שהאדם לא הולך לעשות OC מפלצתי, אלא להעלות מעבד מ3.2 ל4 לדוגמא. תודה מראש
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים ישנם כמה היתרונות לקירור מיםאם אתה מוציא את הרדיטור מהמארז אתה מקבל הפחתת חום ענקית מהמארז, שקט יחסי לעומת כל כך הרבה מאווררים ובנוסף שטח פריסת החום ברדיטור היא גדולה בהרבה מקירורים רגילים ולכן הקירור טוב יותר
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים זה תלוי..קירור מים נורמלי יעלה באזור ה1500+- שקלים בהזמנה מחו"ל...בארץ הרבה יותר....אם ההפרשים במעלות (ויש הפרשים) לא מזזים לך ממש...אין סיבה לא לקחת קירור אוויר חזק...מה שכן מאווררים של 100CFM רועשים ברמות...אבל זה כבר שיקול שלך...
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר וכמה "TOOL FREE" קירור מים?אחר שמישהו מאוד מקצועי עשה לי התקנה שלו, כמה בטוח זה לשימוש? ולתחזוקה?
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים הבעיה שמפריעה לי הכי הרבה בקירור מים זה כל הצינורות שתקועות במארז וכאשר רוצים לפרק אותו צריך לנקז את כל הנוזל (קצת מפחיד)
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים בגדול אם אין לך נזילות וכו..אתה צריך לדאוג למלא מים פעם בX זמן..שזה תקופה ארוכה שכן המים מתאדים ממש לאט מהמערכת...הייתי אומר שהתחזוקה היא אפסית למדי...לגבי הניקוז..היום יש פשוט מחברים שאתה מתקין וכאשר אתה רוצה לנקז את המים..אתה פשוט פותח בורג בודד...
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים בגדול אם אין לך נזילות וכו..אתה צריך לדאוג למלא מים פעם בX זמן..שזה תקופה ארוכה שכן המים מתאדים ממש לאט מהמערכת...הייתי אומר שהתחזוקה היא אפסית למדי...לגבי הניקוז..היום יש פשוט מחברים שאתה מתקין וכאשר אתה רוצה לנקז את המים..אתה פשוט פותח בורג בודד...זה עדין יכול להרטיב את המחשב למרות שהנוזלים האלה לא מוליכים חשמל
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים כבר קרו הרבה מקרים של נזילות עם קירור מים, והמחשב המשיך לחיות.זה עיניין של כמה טיפות, לא ברז בלחץ אידראולי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.